Esküvői gratuláció 220 jókívánságok esküvőre

Esküvői gratuláció

10 házasságkötésetek alkalmából esküvői gratuláció képeslap

Az esküvői gratulációs képeslapok remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy kifejezzük szeretetünket és jókívánságainkat az ifjú párnak. Ezek a kis üzenetek örök emlékek maradnak az esküvő napjáról, és mindig felmelegítik a szívüket.

Házasságkötésetek alkalmából esküvői gratuláció képeslap:

1. „Kedves [Ifjú pár neve]! Gratulálok az esküvőhöz! Legyen az életetek tele boldogsággal és szeretettel! Sok szeretettel: [Te]”

2. „Drága [Ifjú pár neve]! Kívánom, hogy az esküvőtök napja egy emlékezetes és boldog kezdet legyen az új életetekhez! Sok szeretettel: [Te]”

3. „Kedves [Ifjú pár neve]! Legyen az esküvőtök napja tele nevetéssel és örömmel, és az új életetek tele szeretettel és boldogsággal! Sok boldogságot kívánok: [Te]”

4. „Drága [Ifjú pár neve]! Gratulálok az esküvőhöz! Kívánom, hogy mindig megtaláljátok az egymás iránti szeretetet és tiszteletet az élet minden területén! Sok szeretettel: [Te]”

5. „Kedves [Ifjú pár neve]! Sok boldogságot és sikereket kívánok az esküvőtök és az új életetekhez! Legyetek mindig egymás támogatói és társai! Sok szeretettel: [Te]”

6. „Drága [Ifjú pár neve]! Kívánom, hogy az esküvőtök napja tele legyen szeretettel és örömmel, és azután is minden pillanatotokat boldogság és szeretet töltse meg! Sok boldogságot kívánok: [Te]”

7. „Kedves [Ifjú pár neve]! Legyen az esküvőtök napja tele boldogsággal és mosollyal, és az új életetek tele legyen kalandokkal és örömökkel! Sok szeretettel: [Te]”

8. „Drága [Ifjú pár neve]! Gratulálok az esküvőhöz! Kívánom, hogy minden álmotok valóra váljon, és mindig megtaláljátok az egymás iránti boldogságot és örömöt! Sok szeretettel: [Te]”

9. „Kedves [Ifjú pár neve]! Sok boldogságot és örömet kívánok az esküvőtök napjára és az új életetekre! Legyetek mindig egymás mellett és támogassátok egymást mindenben! Sok szeretettel: [Te]”

10. „Drága [Ifjú pár neve]! Gratulálok az esküvőhöz! Kívánom, hogy az új életetek tele legyen szeretettel és boldogsággal! Sok boldogságot kívánok: [Te]”

Személyes történet :

Az esküvőnkön az ifjú párnak szánt gratulációs képeslapok összegyűjtése varázslatos pillanat volt. A nagy napra készülve mindannyian sok szeretettel és jókívánsággal töltöttük meg az üzeneteket, melyek örök emlékként őrződtek meg az életünkben.

10 házassági jókívánságok

A házasság egy mérföldkő az életben, melyet sokan boldogsággal és szeretettel töltöttek meg. Az esküvői jókívánságok pedig az új párnak szólnak, hogy boldog és sikeres legyen az új életük.

Házassági jókívánságok:

1. Legyen az életetek tele örömmel és nevetéssel, és minden nap legyen egy új kaland!

2. Kívánom, hogy az egymás iránti szerelmetek mindig ébren tartva legyen, és soha ne múljon el!

3. Legyetek egymás számára mindig támasz és örömforrás, amikor szükség van rá!

4. Kívánom, hogy az új életetek tele legyen boldogsággal és harmóniával!

5. Legyetek egymás legjobb barátai, és osztozzatok minden örömön és nehézségen!

6. Az esküvőtök napjának minden pillanatát őrizzétek meg szívben és emlékekben!

7. Kívánom, hogy az új életetek hosszú és boldog legyen, és mindig megtaláljátok az egymás iránti tiszteletet!

8. Legyen a szeretet a mindennapjaitok alapja és az örökérvényű kötelék közöttetek!

9. Kívánom, hogy az esküvőtök napja csak egy legyen azok közül, amik a boldogságotokat megkoronázzák!

10. Legyetek egymás mellett mindig és minden körülmények között, és az élet minden területén támogassátok egymást!

Személyes történet :

Esküvőnkön a vendégek sok szeretettel és jókívánsággal töltötték meg üdvözlőlapjainkat, ami számunkra egy csodálatos emlék volt arról, hogy milyen sokan állnak mellettünk ezen az úton. A jókívánságokat olvasva éreztük, hogy mennyire szeretik és támogatják minket szeretteink.