Keresztanya köszöntő 200 köszöntők keresztanyának

Keresztanya köszöntő

10 szülinapi köszöntő keresztanyának

Különleges pillanat köszönt minket, amikor együtt ünnepeljük keresztanyánk születésnapját. A keresztanya szó nemcsak egy kapcsolatot jelöl, hanem szeretetet, támogatást és összetartozást is.

Szülinapi köszöntő keresztanyának:

1. Drága Keresztanyám! Ma a tiéd a világ, és a mi szeretetünk tölti be azt. Boldog születésnapot!

2. Kedves Keresztanyukám! Az életünkben te vagy a fény, ami mindig vezet minket. Legyen ez a nap csodálatos számodra!

3. Drága Keresztanyám! A szeretet körforgásában ma a te napod van. Boldog születésnapot, szeretetteljes szívedet köszöntjük!

4. Kedves Keresztanyukám! Az élet legszebb ajándéka vagy nekünk. Köszönjük, hogy mindig mellettünk vagy. Boldog születésnapot!

5. Drága Keresztanyám! Az életünk egyik legértékesebb kincse vagy. Legyen ez a nap tele örömmel és boldogsággal!

6. Kedves Keresztanyukám! Ma ünnepeljük azt a különleges embert, aki vagy. Boldog születésnapot, és köszönjük, hogy vagy nekünk!

7. Drága Keresztanyám! Az életed édes szalmaözön, ami örökké tart. Legyen ez a nap a tiéd, boldog születésnapot!

8. Kedves Keresztanyukám! Ma köszöntjük azt az angyalt, aki velünk jár. Köszönjük, hogy mindig mellettünk állsz. Boldog születésnapot!

9. Drága Keresztanyám! A te nevedben rejlik a boldogság, és ma ezt ünnepeljük. Boldog születésnapot, és sok-sok szeretetet küldünk neked!

10. Kedves Keresztanyukám! Köszönjük, hogy vagy nekünk, és boldog születésnapot kívánunk, hogy tudjuk, mennyire szeretünk!

Rövid személyes történet:

Mindig vártuk keresztanyám születésnapját, hogy együtt ünnepelhessünk. Egy évben legalább kétszer találkoztunk, és mindig készítettünk neki valami kis meglepetést. A születésnapjai mindig különlegesek voltak, tele nevetéssel és örömmel.

10 keresztanyámnak születésnapjára

Üdvözlöm ebben az ünnepi pillanatban, amikor különleges alkalmat ünnepelünk: keresztanyánk születésnapját. A keresztanya szó sokat jelent nekünk, és most szeretetteljes köszöntőinkkel emlékezünk rá.

Keresztanyámnak születésnapjára:

1. Drága Keresztanyám! Az életed legédesebb napjára kívánok boldogságot és szeretetet. Legyen tele mosollyal és örömmel!

2. Kedves Keresztanyukám! Ma a te napod van, hogy megtöltsd szeretettel az egész világot. Boldog születésnapot!

3. Drága Keresztanyám! Köszönöm, hogy vagy nekünk, és ma ünnepeljük azt a különleges embert, aki vagy. Boldog születésnapot!

4. Kedves Keresztanyukám! Az életünk legnagyobb ajándéka vagy, és ma kívánjuk, hogy legyen tele boldogsággal és szeretettel. Boldog születésnapot!

5. Drága Keresztanyám! Ma az a nap, amikor mindannyian ünnepeljük a te létezésedet. Legyen ez a nap tele vidámsággal és meghitt pillanatokkal!

6. Kedves Keresztanyukám! Az élet szépségeit és örömeit kívánom neked ezen a különleges napon. Boldog születésnapot!

7. Drága Keresztanyám! A szereteted mindenkit melegít, aki veled találkozik. Legyen ez a nap ugyanolyan meleg és boldog, mint te vagy!

8. Kedves Keresztanyukám! Ma ünnepeljük azt a csodát, hogy te vagy velünk. Köszönjük, hogy mindig mellettünk állsz. Boldog születésnapot!

9. Drága Keresztanyám! A szereteted olyan, mint egy fény, ami mindig kísér bennünket. Legyen ez a nap tele fényes pillanatokkal és boldogsággal!

10. Kedves Keresztanyukám! Az életed legjobb részei csak most kezdődnek el. Legyen ez a születésnapod a kezdetük! Boldog születésnapot!

Rövid személyes történet:

Mindig csodáltam keresztanyámat, és születésnapján mindig különleges ajándékokat készítettünk neki. Az aznapok mindig tele voltak szeretettel és nevetéssel, és a legjobb emlékeim közé tartoznak.