Keresztanyának idézet 190 idézetek vers

Keresztanyának idézet

10 keresztanyának anyák napjára vers

Anyák napján különösen fontos megköszönni azoknak a nőknek, akik szívüket-lelküket adják a gyermekneveléshez. A keresztanyák is méltók arra, hogy ezen a különleges napon elismerést kapjanak. Az alábbi versekkel fejezhetjük ki hálánkat és szeretetünket irántuk.

Keresztanyának anyák napjára vers:

1. Drága keresztanyám, szívünk hálával teli, e napon rád is gondolunk mi vélek. Szeretetünket küldjük hozzád messziről, Anyák napján, mert te vagy szívünk kincse ből.

2. Anyák napján külön gondol rátok az ég, keresztanyák, akiknek nem adatott meg a szülői nevetek. Ám a szívetekben ott a szeretet és gondoskodás, amiért hálásak vagyunk ezen a napon és minden más.

3. Keresztanyám, mint virág a réten, szívedből fakad a végtelen szeretet. Anyák napján is köszöntünk téged, mert a mi családunkban is fontos helyed.

4. Anyák napján is emlékezzünk meg rólatok, keresztanyák, akik úgy ápolják a gyermeki szíveket, mint egy áldott virágszál. Szeretettel köszöntünk benneteket e napon!

5. Keresztanyám, bár nem vagyok a vér szerinti gyermeked, szereteteddel mindig körülölelsz engem. Anyák napján köszöntelek, mert szívemben mindig helyet kaptál te.

6. Anyák napján külön köszönet jár nektek, keresztanyák, akik oly sokat adtok az életünknek. Szeretettel küldünk hát nektek egy szál virágot és egy csokor szeretetet.

7. Keresztanyánként ti is fontosak vagytok, az életünknek sokszor fényt hoztok. Anyák napján különösen emlékezünk rátok, és hálásak vagyunk értetek minden napon.

8. Drága keresztanyám, köszönjük, hogy mindig mellettünk álltál, mint egy második anya. Anyák napján külön köszöntünk téged, mert te is része vagy a szeretetnek és a családnak.

9. Keresztanyánként ti is az életünk részei vagytok, és az életben rengeteget adtok. Anyák napján mi is megköszönjük, hogy mindig mellettünk álltok és támogattok.

10. Anyák napján is érdemlitek a virágot és a köszönetet, keresztanyák, akik oly sokat adtok nekünk a szeretetetből. Köszönjük, hogy mindig veletek lehetünk!

Személyes történet:

Anyák napján keresztanyámat is megajándékoztuk egy virággal és egy személyes üzenettel, hogy kifejezzük hálánkat és szeretetünket iránta. Amikor átadtam neki az ajándékot, mosolyogva fogadta, és meghatódott a kedves gesztustól.

Születésnapi köszöntő lányomnak 230 köszöntők
Keresztanya idézet 320 keresztanya idézetek
Születésnapi köszöntő unokámnak 210 köszöntők unokámnak
Gyermekemnek idézetek 200 gyermeknek idézetek
Baba születése idézet 270 köszöntők versek idézetek

noinet.hu
orszagosgazdikereso.com
maihirekfriss.hu