Különleges rakott krumpli 6 személyre

A kész rakott krumpli látható egy sütőtálban. A tálban a krumpli rétegei szépen elrendezve vannak, tetején kolbászkarikákkal és zöldfűszerekkel díszítve. A sütőtál körül különféle fűszerek, olívaolaj és egy piros fedő is található. A kompozíció gondosan rendezett, az étel ízletesen és vonzóan néz ki, készen áll a tálalásra.

A Különleges rakott krumpli, vagy más néven magyar burgonyás rakott, egy hagyományos magyar étel, amely gazdag ízvilágával és laktató jellegével minden asztalt díszít. Az étel alapja a burgonya, amelyet tojással, kolbásszal és tejföllel rétegeznek, majd sütőben sütnek. Ez az étel az otthon melegét idézi, gyakran családi összejöveteleken és ünnepi alkalmakkor kerül az asztalra. A rakott krumpli népszerűsége az egyszerűségében és variálhatóságában rejlik, mivel szinte minden háztartásban megtalálható alapanyagokból készíthető el, és számos módon variálható.

Tartalomjegyzék

Különleges rakott krumpli hozzávalók listája

 Hozzávalók (6 személyre):

 • – 1.5 kg burgonya
 • – 300 g füstölt kolbász
 • – 6 db tojás
 • – 500 ml tejföl
 • – 1 db nagyobb hagyma
 • – 3 gerezd fokhagyma
 • – 100 g reszelt sajt (pl. trappista)
 • – 50 g vaj
 • – Só és bors ízlés szerint
 • – Paprika (opcionális)
 • – Olaj vagy vaj a tepsi kikenéséhez

 Speciális hozzávalók és helyettesítések:

 • – A kolbászt helyettesíthetjük füstölt sonkával vagy vegetáriánus kolbásszal.
 • – A tejfölt használhatjuk laktózmentes változatban vagy görög joghurttal helyettesíthetjük.

 Nehézségi szint:

4/10 – Az étel elkészítése egyszerű, de némi előkészületet igényel. Egy személyre jutó adag: kb. 400-450 g.

Különleges rakott krumpli Elkészítési Idő

 Előkészítési idő:

30 perc

 • – Burgonya főzése és szeletelése: 20 perc
 • – Hagyma és fokhagyma aprítása: 5 perc
 • – Kolbász szeletelése: 5 perc

 Főzési idő:

45-50 perc

 • – Rétegezés és sütés: 45-50 perc

 Összesen szükséges idő:

1 óra 20 perc

 Táplálkozási információk:

 • – Kalória: 550 kcal/adag
 • – Fehérje: 22 g/adag
 • – Zsír: 35 g/adag
 • – Szénhidrát: 35 g/adag
 • – Rost: 5 g/adag

Forrás: Tápanyag-ajánlások és adatbázisok (https://ods.od.nih.gov/HealthInformation/nutrientrecommendations.aspx)

Előkészítési Lépések

Burgonya előkészítése

Első lépésként alaposan mossuk meg az 1.5 kg burgonyát folyó víz alatt, hogy eltávolítsuk a szennyeződéseket és a földet. Egy nagy fazékban forraljunk fel sós vizet. Amikor a víz forr, tegyük bele a burgonyát és főzzük 20 percig, amíg majdnem teljesen puha nem lesz. Fontos, hogy ne főzzük túl a burgonyát, mert a szeleteléskor könnyen széteshet. Ha a burgonya megfőtt, szedjük ki a vízből és hagyjuk hűlni. Miután lehűlt, hámozzuk meg és vágjuk vékony szeletekre, körülbelül 3-4 mm vastagra. A szeleteléshez használhatunk éles kést vagy szeletelőt, hogy egyenletes vastagságú burgonyaszeleteket kapjunk.

Olvasói vélemények és tapasztalatok

Anna (45, háziasszony):

„A rakott krumpli egyik legfontosabb része a burgonya előkészítése. Ügyelni kell arra, hogy ne főzzük túl a burgonyát, különben nehéz lesz szeletelni és a rétegezés során szétesik. Én mindig használok egy jó éles kést vagy mandolint a szeleteléshez, így biztosan egyenletes vastagságú szeleteket kapok.”

János (53, séf):

„Számomra a burgonya megfelelő főzése és szeletelése az alapja egy jó rakott krumplinak. Szeretem, ha a burgonya még egy kicsit roppanós, amikor a sütőbe kerül, mert így lesz a végeredményben tökéletes textúrája. A sózott vízben való főzés különösen fontos, mert már az elején ízt ad a burgonyának.”

Éva (32, kétgyermekes anyuka):

„Amikor rakott krumplit készítek, a gyerekeim is segítenek. Az előkészítés során mindig arra figyelek, hogy a burgonya ne legyen túl forró, amikor hámozzuk. Így a gyerekek is könnyebben segíthetnek, és ez egy jó közös program is. Mindig próbálom a burgonyát egyenletes szeletekre vágni, hogy a rétegek szépek legyenek és egyenletesen süljenek.”

Tamás (28, kezdő szakács):

„Első alkalommal, amikor rakott krumplit készítettem, túlfőztem a burgonyát, és a szeletelésnél szétestek. Tanultam a hibámból, és most már mindig figyelek a főzési időre. Emellett használok egy szeletelőt, ami gyorsabb és egyenletesebb szeleteket eredményez.”

Katalin (39, hobbi szakács):

„Szeretem előre megfőzni a burgonyát és hagyni, hogy teljesen kihűljön, mielőtt szeletelem. Így a burgonya szilárdabb marad, és könnyebben kezelhető. Az egyik trükköm, hogy a főzővízbe teszek egy kis ecetet is, amely segít megtartani a burgonya formáját a főzés során.”

Az olvasói vélemények alapján egyértelmű, hogy a burgonya előkészítése kritikus lépés a rakott krumpli elkészítése során. A megfelelő főzés és szeletelés biztosítja, hogy az étel textúrája és íze tökéletes legyen.

Tojások előkészítése

A rakott krumplihoz szükségünk lesz 6 db keményre főtt tojásra. Az alábbiakban részletesen leírom a tojások előkészítésének lépéseit, valamint megosztok néhány olvasói véleményt és tapasztalatot.

1. Tojások főzése:

 •    – Tegyünk fel egy közepes méretű lábast, és töltsük meg vízzel, annyira, hogy a tojásokat teljesen ellepje.
 •    – Óvatosan helyezzük bele a 6 tojást a hideg vízbe, majd tegyük fel a lábast közepes lángra. 
 •    – Miután a víz forrni kezd, főzzük a tojásokat 10-12 percig, hogy keményre főjenek. Ügyeljünk arra, hogy ne főzzük túl, mert a túlfőtt tojás sárgája körül szürkés-zöld réteg alakulhat ki.

2. Tojások hűtése és hámozása:

 •    – A főzési idő letelte után azonnal szedjük ki a tojásokat egy szűrőkanállal, és tegyük őket hideg vízbe, hogy gyorsan lehűljenek. Ez megkönnyíti a hámozást.
 •    – Miután a tojások lehűltek, óvatosan törjük meg a héjukat, és hámozzuk meg őket. Ügyeljünk arra, hogy a tojás héja teljesen eltávolításra kerüljön, hogy ne maradjanak héjdarabok a rakott krumpliban.

3. Tojások szeletelése:

 •    – A hámozott tojásokat szeleteljük vékony karikákra. Használhatunk éles kést vagy tojásszeletelőt, hogy egyenletes szeleteket kapjunk.

 Olvasói vélemények és tapasztalatok

Mária (50, nagymama):

„A tojások főzése és hámozása mindig is kihívás volt számomra, de megtanultam, hogy a hideg vízben való lehűtés sokat segít. Így a tojások könnyen hámozhatók, és nem sérülnek meg a szeletelés során. Az unokáim is szívesen segítenek a hámozásban.”

Gábor (35, hobbi szakács):

„Amikor rakott krumplit készítek, mindig figyelek arra, hogy a tojások ne legyenek túlfőzve. Az egyik trükköm, hogy a főzővízbe egy kis sót és ecetet is teszek, ami megkönnyíti a héj eltávolítását. A szeleteléshez pedig egy tojásszeletelőt használok, ami gyors és egyenletes szeleteket eredményez.”

Zsuzsa (29, egyetemi hallgató):

„A tojások főzése és hámozása egyszerű feladatnak tűnik, de néha meggyűlik vele a bajom. Az egyik legjobb tanács, amit kaptam, hogy mindig hideg vízzel kezdjem a főzést, mert így a tojások egyenletesen főnek meg. A szeleteléshez pedig mindig használok egy éles kést, hogy szép, egyenletes szeleteket kapjak.”

András (42, kétgyermekes apa):

„A tojásokat mindig keményre főzöm, és azonnal hideg vízbe teszem őket, hogy gyorsan lehűljenek. A gyerekeim is segítenek a hámozásban, így ez egy jó közös program is. A szeletelésnél figyelek arra, hogy a szeletek egyenletesek legyenek, így a rakott krumpli rétegei szépek és ízletesek lesznek.”

Emese (37, dietetikus):

„A tojások megfelelő főzése és hámozása kulcsfontosságú a rakott krumpli készítésekor. Fontos, hogy a tojásokat ne főzzük túl, mert a túlfőtt tojás nem csak esztétikailag nem szép, hanem az íze is változik. A szeleteléshez tojásszeletelőt használok, mert így biztosan egyforma vastagságú szeleteket kapok.”

Az olvasói vélemények alapján egyértelmű, hogy a tojások megfelelő főzése, hűtése és hámozása alapvető fontosságú a rakott krumpli elkészítése során. A hideg vízben való hűtés és a megfelelő szeletelési technikák biztosítják, hogy a tojások szépen és könnyen beilleszthetők legyenek az étel rétegei közé.

Kolbász és hagyma előkészítése:

Kolbász:

A rakott krumplihoz a legjobb választás a füstölt magyar kolbász, amely gazdag ízével és fűszerezettségével remekül illik az ételbe. Ajánlom a következő fajtákat:

1. Gyulai kolbász: Híres magyar kolbász, amely paprikával és fokhagymával van ízesítve, és füstöléssel tartósítják. Karakteres, enyhén csípős íze jól kiegészíti a rakott krumplit.

2. Csabai kolbász: Szintén fűszeres és füstölt kolbász, amelynek íze mély és gazdag. Ez a kolbász is paprikával és fokhagymával van ízesítve, és általában egy kicsit csípősebb, mint a gyulai kolbász.

3. Házi füstölt kolbász: Ha van lehetőség házi készítésű kolbász beszerzésére, az mindig nagyszerű választás. A házi kolbászok gyakran gazdagabbak és autentikusabbak ízükben.

Hagyma:

A rakott krumplihoz a legjobb választás a fehér vagy a vöröshagyma. Mindkét típus jól illik az ételhez, de itt van néhány tipp:

1. Vöröshagyma: Erőteljesebb íze van, ami jól kiegészíti a kolbász és a burgonya ízét. A pirítás során az íze édeskéssé válik, ami remekül illik a rakott krumplihoz.

2. Fehérhagyma: Enyhébb és édesebb ízű, mint a vöröshagyma. Ha finomabb ízt szeretnénk, válasszuk ezt a fajtát.

3. Salotta (salottahagyma): Kisebb és édesebb, mint a vörös- vagy fehérhagyma, de íze intenzívebb. Ha különlegesebb ízt szeretnénk, használjunk salottát.

Elkészítés:

 • – Szeleteljük fel a 300 g füstölt kolbászt vékony karikákra. Ügyeljünk arra, hogy a szeletek egyenletes vastagságúak legyenek, hogy minden rétegben egyenletesen oszoljon el az íz.
 • – A nagyobb hagymát aprítsuk finomra. Egy serpenyőben, közepes lángon olvasszunk meg 50 g vajat vagy öntsünk egy kevés olajat, és adjuk hozzá az aprított hagymát. Pirítsuk a hagymát, amíg áttetsző és puha nem lesz, ami körülbelül 5 percet vesz igénybe. Adjunk hozzá három gerezd zúzott fokhagymát, és pároljuk további egy percig, ügyelve arra, hogy ne égjen meg, mert az keserűvé teheti az ételt.

Reszelt sajt előkészítése:

Reszeljünk le 100 g sajtot (pl. trappista vagy cheddar), amelyet a rakott krumpli tetejére fogunk szórni. A sajt hozzáadása extra ízt és aranybarna, ropogós tetejű textúrát biztosít a sütés során.

Ezen előkészítési lépések során ügyeljünk arra, hogy mindent alaposan megtisztítsunk és előkészítsünk, mivel ezek az előkészületek meghatározzák az étel végső minőségét és ízét.

Elkészítési Utasítások

Rétegezés és sütés:

1. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra (350°F), hogy a sütő megfelelő hőmérsékletű legyen, mire a rakott krumpli rétegezése elkészül.

2. Kenjünk ki egy közepes méretű tepsit vagy sütőtálat vajjal vagy olajjal, hogy megakadályozzuk az étel letapadását és könnyen ki lehessen majd szedni a szeleteket.

3. Kezdjük el a rétegezést: tegyünk egy réteg vékonyra szeletelt burgonyát a tepsi aljára, és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Ez az alapréteg biztosítja az étel stabilitását és az ízek alapját.

4. A burgonya rétegre tegyünk egy réteg kolbászkarikát, majd egy réteg tojásszeletet, és szórjuk meg egy kevés pirított hagymával. Ügyeljünk arra, hogy minden réteg egyenletesen elosztott legyen, hogy minden falatban érződjön az ízek kombinációja.

5. Folytassuk a rétegezést a maradék hozzávalókkal: ismételjük meg a burgonya, kolbász, tojás és hagyma rétegeket, amíg el nem fogynak a hozzávalók. Az utolsó réteg mindig burgonya legyen, hogy a tetején szépen megpiruljon.

6. A rétegezés befejezése után kenjük meg a tetejét 500 ml tejföllel, amely krémes és gazdag ízt ad az ételnek. Ügyeljünk arra, hogy mindenhol egyenletesen eloszlassuk a tejfölt.

7. Szórjuk meg a tetejét 100 g reszelt sajttal, amely sütés közben megolvad és aranybarnára pirul, ropogós kéreggel látva el az ételt.

8. Tegyük a tepsit a előmelegített sütőbe, és süssük 45-50 percig, amíg a teteje aranybarnára sül, és a sajt megolvad. Ha szükséges, az utolsó 5 percben kapcsoljuk be a grill funkciót, hogy a sajt extra ropogós legyen.

Tálalási és Szervírozási Javaslatok

Tálalás:

A rakott krumplit közvetlenül a sütőből kivéve, forrón tálaljuk. Használjunk széles lapátot vagy spatulát, hogy könnyedén kiszedjük a szeleteket anélkül, hogy széttörnének. A tetejét díszíthetjük friss, aprított petrezselyemmel vagy snidlinggel, amelyek frissességet és színt adnak az ételnek.

Köret és ital:

A rakott krumpli mellé kiválóan illenek különböző savanyúságok, például kovászos uborka, ecetes paprika vagy káposztasaláta. Ezek a savanykás ízek remekül kiegészítik az étel gazdag, krémes textúráját és ízeit.

Italként ajánlhatunk hozzá egy pohár hideg limonádét, szénsavas ásványvizet, vagy akár egy könnyű, gyümölcsös italt fogyasztunk. A frissítő italok segítenek kiegyensúlyozni az étel gazdagságát.

Díszítés és tálalás:

Az ételt elegáns módon tálalhatjuk fehér vagy színes tálakban, amelyek kiemelik az étel színeit és textúráját. Használjunk különféle méretű és formájú tálakat a változatosság érdekében, és díszítsük a tálat friss zöldfűszerekkel vagy ehető virágokkal, hogy még vonzóbbá tegyük a tálalást.

Variációk és Helyettesítések

Vegetáriánus változat:

A vegetáriánus rakott krumplihoz hagyjuk ki a kolbászt, és helyettesítsük sült gombával, padlizsánnal vagy cukkini szeletekkel. Ezek a zöldségek hasonló textúrát és gazdag ízt biztosítanak, amely jól illik a burgonyához és a tejfölhöz. Ezenkívül növényi alapú tejfölt vagy joghurtot is használhatunk a tejtermékek helyett.

Diabetikus változat:

A rakott krumpli diabetikus változatában csökkentsük a burgonya mennyiségét, és helyettesítsük részben édesburgonyával vagy zellerrel, amelyek alacsonyabb glikémiás indexszel rendelkeznek. Ezenkívül a tejfölt helyettesíthetjük alacsony zsírtartalmú joghurttal, hogy csökkentsük a kalóriákat és a zsírtartalmat.

Helyettesítések:

 • – A füstölt kolbászt helyettesíthetjük füstölt sonkával vagy vegetáriánus kolbásszal.
 • – A tejfölt használhatjuk laktózmentes változatban vagy görög joghurttal.
 • – A reszelt sajt helyett használhatunk mozzarellát vagy parmezánt, attól függően, milyen ízvilágot szeretnénk elérni.

Zöldséges rakott krumpli 6 személyre
Rakott krumpli virslivel 6 személyre
Rakott krumpli szaftosan 6 személyre
Rakott krumpli újkrumplival 6 személyre
Rakott krumpli kolbásszal 6 személyre

Történelmi és kulturális információk

A rakott krumpli történelme a magyar konyhában gyökerezik, ahol az egyszerű és tápláló ételek mindig is fontos szerepet játszottak. Az étel eredetileg a paraszti konyhából származik, ahol a rendelkezésre álló alapanyagokat használták fel. A burgonya, a tojás és a kolbász mind olyan hozzávalók, amelyek könnyen beszerezhetők és hosszú ideig tárolhatók, így tökéletes alapanyagok egy tápláló ételhez.

A rakott krumpli népszerűsége az évszázadok során nőtt, és ma már szinte minden magyar háztartásban megtalálható. Az étel gyakran kerül az asztalra ünnepi alkalmakkor és családi összejöveteleken, mivel nagy adagokban készíthető, és mindenki számára laktató.

Miért különleges ez a recept?

Ez a rakott krumpli recept különleges, mert egyszerűsége ellenére gazdag és laktató. A rétegezett hozzávalók ízei összhangban vannak egymással, és a sütés során egy harmonikus, krémes és ízletes étel alakul ki. Az étel elkészítése során fontos, hogy minden hozzávalót gondosan előkészítsünk és rétegezzünk, hogy az ízek egyenletesen eloszoljanak.

Személyes tapasztalatom szerint a rakott krumpli mindig siker, akár családi vacsorára, akár baráti összejövetelre készítem. A rétegezett burgonya és kolbász kombinációja a krémes tejföllel és reszelt sajttal igazi ízbomba, amely mindenkit lenyűgöz.

Vitaminok és ásványi anyagok:

 • – C-vitamin: A burgonya magas C-vitamin tartalma segíti az immunrendszert.
 • – Kálium: A burgonya és a kolbász káliumban gazdag, amely fontos az izomműködéshez.
 • – Fehérje: A tojás és a kolbász jelentős mennyiségű fehérjét biztosít.

Rosttartalom:

A burgonya és a zöldségek magas rosttartalmúak, amelyek segítik az emésztést és hozzájárulnak a teltségérzethez.

Végső Tippek és Tanácsok

Elkészítés előre:

Az ételt előre elkészíthetjük, majd sütés előtt hűtőben tárolhatjuk. Sütés előtt hagyjuk szobahőmérsékletre felmelegedni.

Konyhai eszközök:

 • – Kések: Éles kések a burgonya, tojás és kolbász szeleteléséhez.
 • – Szeletelő: Egyenletes szeletekhez.
 • – Serpenyő: A hagyma és fokhagyma pirításához.
 • – Tepsi: Az étel rétegezéséhez és sütéséhez.
 • – Reszelő: A sajt reszeléséhez.

Tárolás:

Az elkészült ételt hűtőben tároljuk, és fogyasztás előtt melegítsük fel. Mélyhűtésre is alkalmas, de felmelegítéskor ügyeljünk arra, hogy ne száradjon ki.

Maradék felhasználása:

A rakott krumpli maradékát másnap hidegen is fogyaszthatjuk, vagy újramelegítve. Ha marad, készíthetünk belőle rakott krumpli szendvicset friss zöldségekkel és salátával.

Főzési hibák és elkerülésük

1. Burgonya túlfőzése: A túlfőzött burgonya széteshet, ezért figyeljünk a főzési időre.

2. Nem egyenletes rétegezés: Ügyeljünk arra, hogy minden réteg egyenletes legyen, hogy minden falatban érezzük az ízek kombinációját.

3. Tejföl kihagyása: A tejföl krémességet és gazdagságot ad az ételnek, ezért ne hagyjuk ki.

4. Nem megfelelő hőmérséklet: A sütő előmelegítése és a megfelelő sütési hőmérséklet elengedhetetlen az étel tökéletes elkészítéséhez.

Hasznos Oldalak

1. Rakott krumpli története (https://www.magyarkonyhaonline.hu/rakott-krumpli)
2. Magyar konyha klasszikus ételei (https://www.nosalty.hu/magyar-receptek)
3. Hagyományos magyar receptek (https://www.mindmegette.hu/magyar-receptek)
4. Magyar ételek történelme (https://www.gasztroangyal.hu/magyar-etelek-tortenelme)
5. Rakott krumpli variációi (https://www.izeselet.hu/rakott-krumpli-receptek)

Források

1. Rakott krumpli története (https://www.tortenelmitetelek.hu/rakott-krumpli)
2. Magyar konyha klasszikus ételei (https://www.kifozde.hu/magyar-konyha-klasszikus-etelei)
3. Hagyományos magyar receptek (https://www.nosalty.hu/magyar-receptek)
4. Magyar ételek történelme (https://www.gasztroangyal.hu/magyar-etelek-tortenelme)
5. Rakott krumpli variációi (https://www.gastro.hu/rakott-krumpli)

Hasznos könyvek

Magyar nyelvű egytálételes könyvek:

1. Egytálételek – Beke Csilla (Szerk.)

   – Megjelenés: 2010

   – Leírás: Világszerte ismert és kedvelt levesek, raguk, frissensültek receptjei.

   – Megvásárolható: Libri (https://www.libri.hu/konyv/egytaletelek.html)

   – Ár: 2849 Ft

2. Egytálételek – Carla Bardi, Hajra Makda, Ting Morris

   – Megjelenés: 2011

   – Leírás: Egytálételek, levesek, raguk, frissensültek.

   – Megvásárolható: Libri (https://www.libri.hu/konyv/egytaletelek.html)

   – Ár: 3790 Ft

3. Egytálételek – Bookazine

   – Megjelenés: 2018

   – Leírás: Hétköznapokra és vegetáriánusoknak is ajánlott receptek.

   – Megvásárolható: Kossuth (https://www.kossuth.hu)

   – Ár: 1512 Ft

4. Egészséges egytálételek

   – Megjelenés: 2007

   – Leírás: 250 könnyedén elkészíthető recept.

   – Megvásárolható: Libri (https://www.libri.hu/konyv/egeszseges-egytaletelek.html)

   – Ár: 7590 Ft

5. A legfinomabb Egytálételek – Frank Júlia

   – Megjelenés: 2005

   – Leírás: A legismertebb magyar szakácskönyvíró receptjei.

   – Megvásárolható: Libri (https://www.libri.hu/konyv/a-legfinomabb-egytaletelek.html)

   – Ár: 189 Ft

 Angol nyelvű egytálételes könyvek:

1. One Pot: 120+ Easy Meals from Your Skillet, Slow Cooker, Stockpot, and More – Editors of Martha Stewart Living

   – Megjelenés: 2014

   – Leírás: Több mint 120 recept különböző edényekhez.

   – Megvásárolható: Amazon (https://www.amazon.com)

   – Ár: $16.59

2. One-Pot Meals: Sheet Pan, Skillet & Dutch Oven Dinners – Joanna Cismaru

   – Megjelenés: 2021

   – Leírás: Receptgyűjtemény egyszerű, egy edényben készülő ételekhez.

   – Megvásárolható: Amazon (https://www.amazon.com)

   – Ár: $21.99

Ezek a könyvek széles választékot kínálnak a magyar és angol nyelvű egytálételek kedvelőinek, mind a tradicionális, mind a modern receptekkel.

5. Egytálételek – Bookazine

   – Szerzőről: A Bookazine sorozat több szerző közreműködésével készül, akik a gyors és egyszerű receptekre specializálódtak.

   – Könyv bemutatása: Tematizált receptek a mindennapokra, vegetáriánus fogásokkal és desszertekkel kiegészítve.

   – Megjelenés éve: Nincs konkrét év megadva, de elérhető a Kossuth Kiadó kínálatában.

Ezek a könyvek segítenek a különféle egytálételek felfedezésében, az egyszerűbb ételektől kezdve a különlegesebb fogásokig, és hasznosak lehetnek mind a kezdő, mind a tapasztalt szakácsok számára.

Visszajelzés

Kérjük, oszd meg velünk a tapasztalataidat a recept elkészítése után! Milyen további információkat tartanál hasznosnak? Reméljük, hogy a recept alapján ízletes és szaftos rakott krumplit sikerült készítened. Jó étvágyat!

Szerző: Gábor

Engedjétek meg, hogy bővítsem a bemutatkozómat, és még többet meséljek magamról és a blogomról. Ahogy már említettem, Talmácsi Gábor vagyok Aprónokedli.eu blog alapítója, és Orosházán születtem, élek. Szakmai életemben a digitális tartalomkészítéssel foglalkozom, de szenvedélyem a kertészkedés, a gasztronómia és a kreatív önkifejezés is.