Névnapi köszöntő 200 névnapi köszöntők

Névnapi köszöntő

10 vicces névnapi köszöntő nőknek

A nők névnapjának ünneplése különleges alkalom, amelyet gyakran szeretetteljes és vidám hangulatban töltünk. Ezen a napom kifejezhetjük elismerésünket, szeretetünket és humorunkat is a kedves hölgyek felé.

Vicces névnapi köszöntő nőknek:

1. Boldog névnapot! Tudom, hogy már régen nem számolsz éveket, csak a ráncaidat, de legalább azokat is büszkén viselheted!

2. Kellemes névnapot! Még mindig olyan fiatalnak nézel ki, hogy biztosan azon gondolkodsz, hol lehet az a kisfiú, akinek a bölcsője mellett ülünk!

3. Drága névnapos! Minden évben egyre szebb vagy, mint a korábbi évben, vagy csak az én látásom romlik rohamosan?

4. Szívem csücske, boldog névnapot! Tudom, hogy nem érzékeled az idő múlását, csak a hajszíned megváltozását!

5. Édes névnapos! Remélem, ma annyi virágot kapsz, hogy a lakásod olyan lesz, mint egy dzsungel, és annyi csokit, hogy ne lehess véletlenül hajléktalan!

6. Kedves névnapos! Egyre több gyertya van a tortádon, de legalább a születésnapi kívánságaid valóra válnak! Legalábbis addig, amíg nem a bölcsőd felett ülünk!

7. Drága névnapos! Ma még egy évvel szebb vagy, mint tegnap, és egy évvel fiatalabb, mint holnap!

8. Kedves névnapos! Azt mondják, a kor csak egy szám… egy nagyon magas szám, amit te sosem fogsz megtudni, mert nem vagy ennyire kíváncsi!

9. Édes névnapos! Tudom, hogy ma van a napod, mert a virágoskerted olyan illatos, hogy még a méhek is csak néznek, nem mernek közelíteni!

10. Kedves névnapos! Ma van az a nap, amikor minden virág neked mosolyog, minden csokoládé neked ízlik, és minden tükör visszamosolyog rád!

Személyes történet:

Anyukám mindig hihetetlenül vicces ajándékokat adott a névnapjaimon. Egyszer például egy „fiatalító krém” nevű terméket kaptam tőle, amin a címkén az állt: „Minden kor előtt áll, ahol ez a krém!” Mindig mosolyra fakasztott minket ezekkel az ajándékokkal.

10 boldog névnapot vicces nőknek

Névnapi köszöntők megírása mindig örömet jelent, főleg ha azokat egy kis humorral fűszerezzük meg. Ma itt a lehetőség, hogy a kedves nőknek vicces módon kifejezzük jókívánságainkat!

Boldog névnapot vicces nőknek:

1. Kedves [Név]! Remélem, ma olyan sok ajándékot kapsz, hogy még a szomszédok is megirigylik az életed!

2. Drága [Név]! Legyen ez a nap olyan csodás és káprázatos, mint a kutyádnak, amikor egy cica fut el mellette!

3. Édes [Név]! Tudom, hogy a virágok mellett most egy kis extra szabadidőt is kívánsz magadnak, de ne feledd, a kerted most épp tökéletesen illik egy dzsungelbe!

4. Szívem csücske, boldog névnapot! Remélem, a tortád olyan nagy lesz, hogy az már ne csak sütemény, hanem ingatlan is legyen!

5. Drága [Név]! Ma az egész világ csak rád figyel! Vagy legalábbis azok, akik véletlenül rád ütöttek egy online közösségi platformon!

6. Kedves [Név]! Ma érdemes kinyitnod a legszebb ruháidat és sminkedet, hiszen egy újabb évvel fiatalabb vagy… legalábbis az elvágyó vendégek szemében!

7. Édes [Név]! Ezen a napon minden úgy van, ahogy te akarod… legalábbis addig, amíg a valóság rád szabadítja a gyerekeket és a házimunkát!

8. Drága [Név]! Legyen ez a nap tele nevetéssel és boldogsággal, vagy legalábbis annyival, hogy ne akarj visszavonulni egy eldugott szigetre!

9. Kedves [Név]! Ma az egész világ veled ünnepel, vagy legalábbis azok, akik elfelejtették, hogy ma a te napod van!

10. Édes [Név]! Legyen ez a nap olyan gyönyörű, mint te magad, vagy legalábbis olyan vicces, mint a legutóbbi Facebook posztod!

Személyes történet:

Barátnőm mindig a legkülönlegesebb és legviccesebb ajándékokat adta a névnapjaimra. Egyszer például egy „örök fiatalság pirulát” kaptam tőle, amin a címkén az állt: „Csak egyet szedj belőle, és garantáltan úgy érzed majd magad, mint aki egy 21 éves buliba robbantott!” Mindig mosolyra fakasztott minket ezekkel az ajándékokkal.

Szívhez szóló névnapi köszöntő 240 névnapi köszöntők
Névnapi köszöntő fiamnak 190 névnapi köszöntő
Házassági évforduló vers férjemnek 210 évforduló idézetek

Szerző: Gábor

Engedjétek meg, hogy bővítsem a bemutatkozómat, és még többet meséljek magamról és a blogomról. Ahogy már említettem, Talmácsi Gábor vagyok Aprónokedli.eu blog alapítója, és Orosházán születtem, élek. Szakmai életemben a digitális tartalomkészítéssel foglalkozom, de szenvedélyem a kertészkedés, a gasztronómia és a kreatív önkifejezés is.