Névnapi köszöntő 200 névnapi köszöntők

Névnapi köszöntő

10 vicces névnapi köszöntők

A nevetés az élet egyik legfontosabb fűszere, és miért ne tennénk viccesebbé a névnapokat is egy kis humorral? Összegyűjtöttem néhány vidám köszöntőt, hogy mosolyt csaljak az ünnepelt arcára.

Vicces névnapi köszöntők:

1. Boldog névnapot! Remélem, a gyertyák nem hoznak neked több ráncot, mint az élet!

2. Kedves névnapos! Legyen ez a nap olyan jó, mint amikor véletlenül sikerül a bögrében találkozni a tejjel a kávé helyett!

3. Drága [Név]! Ma minden a te napod, még a kalória sem számít, csak a jókedv!

4. Édes [Név]! Legyen a mai nap olyan fényes, mint amikor a kutyád a füledben a kezedben sétálni kezd!

5. Szívem csücske, boldog névnapot! Tudom, hogy a számok csak a matematika kedvéért léteznek, de legalább a tortádon kiválóan mutatnak!

6. Drága [Név]! Legyen ez a nap tele meglepetésekkel, de ne annyi, hogy majd összezavarodj, mint a kutyám a nyuszi előtt!

7. Kedves [Név]! Ma olyan sok ajándékot kapsz majd, hogy a szobád már egy Amazon raktára lesz!

8. Édes [Név]! Legyen ez a nap tele nevetéssel és boldogsággal, vagy legalábbis olyan, mint amikor véletlenül valakit eltalálsz a víz alatt a játékban!

9. Drága névnapos! Legyen ez a nap olyan különleges, mint amikor véletlenül megtalálod a kulcsot a zsebedben!

10. Kedves [Név]! Boldog névnapot! Remélem, ma annyi mosolyt kapunk tőled, hogy legalább a világításra nem kell majd költeni a sötétben való botladozás miatt!

Személyes történet:

Az egyik barátom egyszer egy különleges szülinapi ajándékot adott nekem, egy apró, zöld műanyag kacsát. A címkén az állt, hogy „Ez a kacsa olyan boldog, mint te vagy most, hogy megöregedtél egy évvel!” Mindig vicces ajándékokkal kedveskedett, de mindig mosolyt csalt az arcomra.

10 pajzán névnapi köszöntő

Névnapokon általában a megszokott jókívánságokat halljuk, de mi lenne, ha egy kicsit pikánsabb, pajzánabb hangvételben köszöntenénk az ünnepeltet? Szórakoztató és emlékezetes pillanatokat ígér ez a különleges köszöntőstílus.

Pajzán névnapi köszöntő:

1. Boldog névnapot, te kis csintalan! Remélem, ma legalább olyan forró lesz, mint a gyertyák a tortádon!

2. Kedves [Név]! Legyen ez a nap tele érzéki ajándékokkal és izgalmas meglepetésekkel! Kellemes névnapot kívánok neked!

3. Szívem csücske, boldog névnapot! Ma az a nap, amikor minden ajtó nyitva áll a szerelmi kalandok előtt… vagy legalábbis a saját hálószobádé!

4. Édes [Név]! Ma minden forróbb lesz, mint a kávéd a reggeli ágyban! Boldog névnapot kívánok, és egy kis extra édeskedést!

5. Drága [Név]! Remélem, ma minden ajándékod annyira izgalmas lesz, mint a titkos vágyaid! Kellemes névnapot!

6. Kedves [Név]! Legyen ez a nap tele apró figyelmességekkel és pikáns meglepetésekkel! Boldog névnapot kívánok!

7. Édes [Név]! Ma minden pillanatodat átjárja a szenvedély és a vágy! Legyen ez a nap emlékezetes és izgalmas számodra!

8. Drága névnapos! Ma minden érintés forróbb lesz, mint a nap sugarai a nyári strandon! Kellemes névnapot kívánok, és sok csókot!

9. Kedves [Név]! Legyen ez a nap tele színes és érzéki pillanatokkal, amikre még sokáig fogsz emlékezni! Boldog névnapot!

10. Édes [Név]! Ma azért vagyok itt, hogy felébresszem a vágyaidat és kielégítsem minden kívánságodat… vagy legalábbis a legtöbbet! Kellemes névnapot!

Személyes történet:

Egyszer egy barátomnak pajzán névnapja volt, és egy kis vicces erotikus irodalommal díszített ajándékot kapott. Az egész társaság nagyon jót nevetett, és emlékezetes maradt az az este. Mindig mosolyra fakasztottak az ilyen különleges pillanatok.