Névnapi köszöntő 200 névnapi köszöntők

Névnapi köszöntő

10 névnapi köszöntők

Névnapok ünneplése sokak számára a szeretet kifejezésének és az öröm pillanatainak jelképe. Ma összegyűjtöttem néhány kedves köszöntőt, hogy segítsek ünnepeltjeinknek boldog pillanatokat teremteni.

Névnapi köszöntők:

1. Drága [Név]! Legyen ez a nap tele nevetéssel és boldogsággal! Kellemes névnapot kívánok neked!

2. Kedves [Név]! Sok szeretettel köszöntelek ezen a különleges napon! Legyen tele vidámsággal és boldogsággal!

3. Szívem csücske, [Név]! Ma azért vagyok itt, hogy átadjam neked a legmelegebb jókívánságaimat a névnapod alkalmából. Boldog névnapot kívánok!

4. Édes [Név]! Ezen a különleges napon kívánom, hogy minden pillanatodat öröm és boldogság övezze! Kellemes névnapot!

5. Drága [Név]! Legyen ez a nap tele mosollyal és boldogsággal! Kívánom, hogy minden álmod valóra váljon! Boldog névnapot!

6. Kedves [Név]! Ma a te napod van, és azt kívánom, hogy minden pillanatodat átjárja a szeretet és az öröm! Kellemes névnapot!

7. Édes [Név]! Ma azért vagyok itt, hogy köszönetet mondjak neked mindenért, és hogy boldog névnapot kívánjak! Legyen tele szeretettel és boldogsággal!

8. Drága [Név]! Ezen a különleges napon azt kívánom, hogy minden álmod valóra váljon, és hogy mindig légy boldog és elégedett! Boldog névnapot!

9. Kedves [Név]! Ma azért vagyok itt, hogy együtt ünnepeljünk és megünnepeljük ezt a különleges napot! Kellemes névnapot kívánok neked!

10. Édes [Név]! Legyen ez a nap tele mosollyal és boldogsággal! Kívánom, hogy minden pillanatodat átjárja a szeretet és az öröm! Boldog névnapot!

Személyes történet:

Névnapomon mindig a legkedvesebb ajándékokat kaptam barátaimtól. Egyszer például egy gyűrűt, ami egy csipetnyi humorral volt készítve, melyen az állt: „Ez a gyűrű mindig emlékeztetni fog arra, hogy idősödő vagy, de legalább még mindig van humorod!” Mindig mosolyra fakasztottak ezek az apró gesztusok.

10 boldog névnapot vicces

Névnapokon a jókedv és a vicces hangulat elengedhetetlen része az ünneplésnek. Néhány vicces köszöntővel ma még színesebbé tehetjük az ünnepet!

Boldog névnapot vicces:

1. Boldog névnapot! Remélem, ma több süteményt kapsz, mint amennyit számlálhatsz a ráncok között!

2. Kedves névnapos! Legyen ez a nap tele nevetéssel és boldogsággal! És ha a tortád megégettem, az csak az idő múlásának emlékeztetője!

3. Drága [Név]! Legyen ez a nap tele születésnapi csodákkal… vagy legalábbis annyi virággal, amennyi elfér a kertedben!

4. Édes [Név]! Ma azért vagyok itt, hogy megünnepeljük, hogy egy évvel közelebb kerültél ahhoz, hogy elhiggye az ember, hogy a beállított születési dátumod igazának tűnik!

5. Szívem csücske, boldog névnapot! Tudom, hogy az életkor csak egy szám, de legalább most már egy szám, ami egyre nagyobb a születésnapi tortádon!

6. Drága [Név]! Legyen ez a nap tele ajándékokkal és jókedvvel, vagy legalábbis annyi ajándékkal, hogy a bankkártyád sírva fakadjon!

7. Édes [Név]! Ma ünnepeljük a te napodat, és azt kívánom, hogy minden pillanatodat átjárja a boldogság, és a nevetés! Legalábbis addig, amíg a gyerekek el nem kezdik a játékokat dobálni!

8. Kedves [Név]! Legyen ez a nap tele nevetéssel és vidámsággal, vagy legalábbis annyi nevetéssel, amennyit csak egy jó vicc tud kiváltani!

9. Drága [Név]! A mai nap a te napod, és azt kívánom, hogy minden percét élvezd ki, vagy legalábbis addig, amíg a férjed véletlenül nem elfelejti, hogy ma van a névnapod!

10. Édes [Név]! Boldog névnapot! Remélem, az ajándékok olyan meglepetések lesznek, amilyenekre sosem gondoltál volna… vagy legalábbis nem gondoltál volna, hogy a 30. születésnapodra kapsz egy kisbarnulásos krémet!

Személyes történet:

Barátnőm mindig vicces ajándékokat adott a névnapjaimra. Egyszer például egy „örök fiatalság pirulát” nevű terméket kaptam tőle, amin a címkén az állt: „Csak egyet szedj belőle, és garantáltan úgy érzed majd magad, mint aki egy 21 éves buliba robbantott!” Mindig mosolyra fakasztottak ezekkel az ajándékokkal.