Névnapi köszöntő 200 névnapi köszöntők

Névnapi köszöntő

Ma egy különleges alkalomra szeretnék felhívni mindenki figyelmét: névnapi köszöntőt szeretnék megosztani veletek. Az ünneplés fontosságát, a szeretet kifejezését és a közösség erejét ünnepeljük ma együtt!

Tartalomjegyzék

10 névnapi köszöntő

Névnapi ünneplésünk napjainkban is fontos szerepet tölt be, hagyományainkban gyökerezik, és lehetőséget nyújt arra, hogy szeretteinknek kifejezzük a szeretetünket és tiszteletünket. Mindenki életében vannak olyan pillanatok, amikor egy egyszerű köszöntő is örömet okozhat.

Névnapi köszöntők:

1. Kedves [Név]! Legyen ez a nap tele boldogsággal és szeretettel! Kellemes névnapot kívánok neked!

2. Drága [Név]! Sok szeretettel köszöntelek ezen a különleges napon! Legyen tele vidámsággal és boldogsággal!

3. Szívem csücske, [Név]! Ma azért vagyok itt, hogy átadjam neked a legmelegebb jókívánságaimat a névnapod alkalmából. Boldog névnapot kívánok!

4. Édes [Név]! Ezen a különleges napon kívánom, hogy minden pillanatodat öröm és boldogság övezze! Kellemes névnapot!

5. Drága [Név]! Legyen ez a nap tele nevetéssel és boldogsággal! Kívánom, hogy minden álmod valóra váljon! Boldog névnapot!

6. Kedves [Név]! Ma a te napod van, és azt kívánom, hogy minden pillanatodat átjárja a szeretet és az öröm! Kellemes névnapot!

7. Édes [Név]! Ma azért vagyok itt, hogy köszönetet mondjak neked mindenért, és hogy boldog névnapot kívánjak! Legyen tele szeretettel és boldogsággal!

8. Drága [Név]! Ezen a különleges napon azt kívánom, hogy minden álmod valóra váljon, és hogy mindig légy boldog és elégedett! Boldog névnapot!

9. Kedves [Név]! Ma azért vagyok itt, hogy együtt ünnepeljünk és megünnepeljük ezt a különleges napot! Kellemes névnapot kívánok neked!

10. Édes [Név]! Legyen ez a nap tele mosollyal és boldogsággal! Kívánom, hogy minden pillanatodat átjárja a szeretet és az öröm! Boldog névnapot!

Személyes történet:

Egy hideg téli estén, családunk összegyűlt a tűzhely körül, hogy megünnepeljük nagymamám névnapját. Az emlékezetes pillanatok között szerepel a mosolygós arcok, az édes illatú sütemények és az örömteli beszélgetések. Ez a nap mindannyiunk számára felejthetetlen marad.

10 vicces névnapi köszöntő

Ahogy közeledik egy kedves ismerősünk vagy családtagunk névnapja, gyakran keressük a megfelelő szavakat, hogy kifejezzük jókívánságainkat. De mi lenne, ha idén egy kis humorral színesítenénk a névnapi köszöntőket?

Vicces névnapi köszöntők:

1. Boldog névnapot! Remélem, nem kell ma emlékeztetnem, hogy idősödő korodban a gyertyákat csak óvatosan fújd ki, nehogy a tűzoltók jöjjenek!

2. Kellemes névnapot! Tudod, egy évvel idősebb lettél, de legalább a bölcsességed is egy évvel nőtt! Vagy legalábbis reméljük…

3. Drága névnapos! Az év ezen szép napján arra gondoltam, hogy megosztok veled egy titkot: sosem voltam olyan jó az arckrémek választásában, mint most!

4. Szívem csücske, boldog névnapot! Tudod, a születésnapok és a névnapok azok az alkalmak, amikor a legtöbb figyelmet kapod… vagy legalábbis addig, amíg a következő családtag nem lesz soron!

5. Édes névnapos! Remélem, ma annyi ajándékot kapsz, hogy a bankkártyád a sírástól lesz nedves, és annyi süteményt eszel, hogy körberajzoljon egy újabb év!

6. Kedves névnapos! Tudom, hogy nem vagy egy rajongója az öregedésnek, de legalább most már hivatalosan is olyan idős vagy, amilyennek mindig érezted magad!

7. Drága névnapos! Tudod, az idő múlásával csak egyre értékesebbek leszünk… mint egy jó bor, csak éppen több dudorral és ráncal.

8. Kedves névnapos! A mai nap tökéletes alkalom arra, hogy elfelejtsük a korral járó bölcsességet és inkább azért ünnepeljünk, mert ma mindenki adhat egy kis bakiért egy kis nevetést!

9. Édes névnapos! A mai nap tökéletes arra, hogy megemlékezzünk arról, milyen jó döntés volt a szüleidnek megnevezni téged… akkor is, ha néha még mindig összezavarodok a neveddel!

10. Kedves névnapos! Tudod, a legtöbb ember az öregedés miatt aggódik, de neked nincs miért! Még mindig olyan csinos vagy, mint az első borospalack, amit nyitottál!

Személyes történet:

Nagyapám mindig vicces ajándékokat adott a névnapjaimon. Egyszer például egy „örök fiataloknak való” életkor-eltüntető krémet adott, aminek a címkéjén az állt: „Az idő múlásának elrejtésére, ha elfogytak a szavak és a Botox!” Mindig mosolyra fakasztott minket ezekkel az ajándékokkal.

Szülinapi köszöntő barátnőnek 250 köszöntők
Bibliai idézetek a kitartásról 210 idézetek
Vicces születésnapi köszöntő 200 köszöntők
Utazás idézet 200 utazás idézetek
Kutya idézet 190 idézetek kutyákról