Vicces születésnapi köszöntő 200 köszöntők

Vicces születésnapi köszöntő

Üdvözöllek mindenkit a Vicces Születésnapi Köszöntők világában! Itt biztosan találsz majd ötletes, humoros és egyedi üdvözlőket, hogy a szülinapi buli igazán emlékezetessé váljon. Itt mindenki mosolyogni fog a különleges és vicces köszöntőkön! 

Tartalomjegyzék

10 vicces születésnapi köszöntő

Üdvözöllek az ünnepi hangulatban! A születésnap egy remek alkalom arra, hogy viccesen ünnepeljük az életet és az ünnepeltet. Gyűjtöttem néhány vicces köszöntőt, hogy mosolyt csaljunk az ünnepelt arcára!

10 Vicces Születésnapi Köszöntő:

1. „Boldog születésnapot! Mint a jó bor, úgy válsz egyre jobbá az évek múlásával… vagy inkább, mint a finom sajt, egyre penészedesebb leszel?”

2. „Gratulálok, hogy egy évvel közelebb kerültél ahhoz, hogy végre eldöntsd, mi leszel, ha nagy leszel! Vagy legalább eldöntsd, hogy mit rendelsz a tortán!”

3. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy minden álmod valóra váljon, kivéve azt, hogy véletlenül megtaláld a tortán a diétás címkét!”

4. „Boldog születésnapot! Legyenek a kívánságaid olyan sikeresek, mint egy kutya, aki megpróbálja megfogni a saját farát!”

5. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden lépéseddel közelebb kerülj ahhoz, hogy véletlenül nyerj egy életre szóló szabadtéri grillezést!”

6. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, hogy minden tortadarab tele lesz olyan boldogsággal, mint amikor véletlenül megtalálod a teljes tejchocolate csokidarabot!”

7. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy minden napod tele legyen olyan boldogsággal, mint amikor a kávéd már kihűlt, és megtalálod a rejtett csokidarabot az asztalon!”

8. „Boldog születésnapot! Legyenek a kívánságaid olyan sikeresek, mint azok az emberek, akik az első kísérletre sikerrel bontanak egy szalagot!”

9. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden kihívásodat egy édes siker kövesse, vagy legalább egy jóféle süti!”

10. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, hogy minden kérésed teljesül, kivéve azt, hogy soha ne legyen többet születésnapod… mert kár lenne kihagyni a tortát!”

Személyes Történet:

Egy születésnapi buliban vicces ajándékokat osztogattunk, és mindenki vidáman nevetett az egyedi és szórakoztató ajándékokon. A legjobb rész az volt, amikor a szülinaposnak egy papírszatyorban adtuk át a „titkos fegyvert”, ami csak egy rózsaszín pizsamás egér volt egy pár kisgolyóval. Mindannyian jól szórakoztunk, és az emlékezetes pillanatokat még hosszú időn át meg fogjuk osztani egymással.

10 vicces szülinapi köszöntő

Üdvözlet mindenkinek az ünnepi hangulatban! A születésnap egy remek alkalom arra, hogy vidám köszöntőkkel és jókedvvel ünnepeljük az ünnepeltet. Gyűjtöttem néhány vicces köszöntőt, hogy mosolyt csaljunk az arcokra ezen a különleges napon!

10 Vicces Szülinapi Köszöntő:

1. „Boldog születésnapot! Most már hivatalosan is rá lehet nevezni az öreglány klubra, de ne aggódj, még mindig nem vagyunk túl öreg ahhoz, hogy elkezdjük gyűjteni a macskákat!”

2. „Gratulálok, hogy egy évvel közelebb kerültél a szemüveghez és a magnézium tablettákhoz. Vigyázz, hogy ne ess meg a tortától!”

3. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy minden gyertya olyan könnyen legyen kioltva, mint egy tűzoltó kiérkezése egy kihagyott sütemény esetén!”

4. „Boldog születésnapot! Most már hivatalosan is a ‘nem mondhatom meg az életkoromat’ korban vagyunk, de ne aggódj, a titok meg van biztosítva, mint egy kutyának a csont!”

5. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy a torta ne a hasadra rakja a plusz kilókat, hanem csak a mosolyt az arcodra!”

6. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, hogy a szülinapod olyan boldog lesz, mint amikor egy cseresznye málnának álcázva érkezik a tortádra!”

7. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy minden gyertyát olyan könnyen ki tudj oltani, mint amikor a Facebookon törölsz egy régi ismerősödet!”

8. „Boldog születésnapot! Legyenek a kívánságaid olyan sikeresek, mint egy kutyának a gazdi megtalálása a szökés után!”

9. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden kihívásodat olyan könnyen le tudod küzdeni, mint amikor egy szendvicsben keresed a felvágottat!”

10. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, hogy minden álmod valóra válik, kivéve azokat, amelyekről azt álmodod, hogy ébredsz!”

Személyes Történet:

Egy születésnapi partin vicces fotóautomata volt, és mindenki bohóckodott és poénkodott a különböző kellékekkel. A képek megörökítették a mókázást és a jó hangulatot, és mindannyian sokat nevettünk, miközben visszanéztük őket később. Ez az este valóban emlékezetessé vált mindenk számára.

10 legjobb születésnapi köszöntő

Üdvözlöm mindazokat, akik ma egy különleges ünnepre gyűltek össze! A születésnap az év egyik legvidámabb eseménye, amikor szeretetteljesen és örömmel köszöntjük az ünnepeltet. Most pedig összegyűjtöttem néhány igazán különleges köszöntőt, hogy az ünnep még emlékezetesebb legyen!

10 Legjobb Születésnapi Köszöntő:

1. „Boldog születésnapot! Remélem, ez az év tele lesz olyan boldogsággal és szeretettel, mint amikor a torta belevágunk!”

2. „Gratulálok egy újabb évhez! Ne feledd, hogy az életben mindig egy évvel fiatalabbnak érzed magad, ha nem számolsz a gyertyákkal!”

3. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy az idő múlása ellenére mindig megtaláld a boldogságot és az örömöt az apró dolgokban is!”

4. „Boldog születésnapot! Legyen ez az év tele olyan ajándékokkal, amiket még az Instagramon sem osztanál meg!”

5. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden szülinapod olyan édes legyen, mint a torta, és olyan fényes, mint a gyertyák!”

6. „Gratulálok egy újabb évhez! Ne feledd, hogy minden születésnap egy új lehetőség arra, hogy tovább öregedjünk… de legalább remek társaságban!”

7. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy minden lépéseddel közelebb kerülj ahhoz, hogy a világ legjobb változatává válj!”

8. „Boldog születésnapot! Legyenek a kívánságaid olyan sikeresek, mint a Google találati listájának első oldala!”

9. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden mosolyod valóra váljon, és minden napod tele legyen boldogsággal!”

10. „Gratulálok egy újabb évhez! Ne feledd, hogy soha nem vagy túl öreg egy kis vidámsághoz és egy jó szülinapi bulihoz!”

Személyes Történet:

Egy születésnapi bulin egy hatalmas meglepetésszülinapot szerveztünk egy barátunknak, aki mindig másokra gondol. Amikor meglátta az arckifejezését, és hallotta a meglepett kiáltását, tudtuk, hogy a meglepetés sikeres volt. Az este tele volt nevetéssel, ölelésekkel és boldogsággal, és mindannyian úgy éreztük, hogy ez a születésnap emlékezetes lesz még hosszú ideig.

10 vicces szülinapi köszöntők férfiaknak

Ahogy a férfiak öregednek, egyre fontosabbá válik a humor és a jókedv. Ebben az ünnepi hangulatban összegyűjtöttem néhány vicces születésnapi köszöntőt, hogy mosolyt csaljunk az arcukra ezen különleges napon!

10 Vicces Szülinapi Köszöntő Férfiaknak:

1. „Boldog születésnapot! Remélem, ebben az évben kevesebb szőrös hátizsad van, mint a múlt évben!”

2. „Gratulálok egy újabb évhez! Ne feledd, hogy a születésnap egy jó alkalom arra, hogy elfogadjuk, hogy már nem vagyunk olyan fiatalok, mint a feleségünk szeretné hinni!”

3. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy a gyertyák olyan könnyen kihunyanjanak, mint amikor megpróbálod elfelejteni az évfordulót!”

4. „Boldog születésnapot! Legyenek a kívánságaid olyan sikeresek, mint a próbálkozásod, hogy a saját sört főzd!”

5. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden öregedési tüneted olyan jól takard el, mint a híreszteléseket a kollégák előtt!”

6. „Gratulálok egy újabb évhez! Ne feledd, hogy minden ránc a mosolyod története, és minden szürke szál egy sikeres csatád a stressz ellen!”

7. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy minden kísérleted a fogyókúrára olyan sikeres legyen, mint az a kisöprő, amit az idős szomszédod használ!”

8. „Boldog születésnapot! Legyenek a kívánságaid olyan édesek, mint a fagylalt, amit titokban eszel a hűtőből éjszaka!”

9. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden férfiaknak szóló születésnapi kártya olyan vicces legyen, mint az, amit most kapni fogsz!”

10. „Gratulálok egy újabb évhez! Ne feledd, hogy minden év egy újabb lehetőség arra, hogy bizonyítsd, hogy a férfiak is tudnak öregedni stílusosan!”

Személyes Történet:

Egy barátomnak egy szórakoztató születésnapi bulit szerveztünk, ahol mindenki vicces ajándékokat és köszöntőket hozott. Az este tele volt nevetéssel, jókedvvel és emlékezetes pillanatokkal. Mindannyian jól éreztük magunkat, és a születésnapi fiúnak az arca végig mosolyogva sugárzott az egész este során.

Utazás idézet 200 utazás idézetek
Kutya idézet 190 idézetek kutyákról
Keresztanya köszöntő 200 köszöntők keresztanyának
Köszönet idézet 220 köszönöm idézetek
Gyermekmosoly idézet 170 gyermek idézetek versek