Vicces születésnapi köszöntő 200 köszöntők

Vicces születésnapi köszöntő

10 születésnapi köszöntő

Üdvözlet mindazoknak, akik ma egy különleges ünnepre gyűltek össze! A születésnap az év egyik legvidámabb eseménye, amikor szeretetteljesen és örömmel köszöntjük az ünnepeltet. Most pedig összegyűjtöttem néhány szívből jövő köszöntést, hogy az ünnep még emlékezetesebb legyen!

10 Születésnapi Köszöntő:

1. „Boldog születésnapot! Remélem, az év minden napján érezni fogod, milyen különleges és szeretett vagy!”

2. „Gratulálok egy újabb évhez! Legyen tele boldogsággal, nevetéssel és kalandokkal!”

3. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy minden álmod valóra váljon, és minden pillanat tele legyen boldogsággal!”

4. „Boldog születésnapot! Legyen ez az év tele élettel, szeretettel és kalandokkal, amiket sosem fogsz elfelejteni!”

5. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden kívánságod teljesüljön, és minden álmod valóra váljon!”

6. „Gratulálok egy újabb évhez! Ne feledd, hogy mindig lehetsz boldog és elégedett, mert olyan különleges vagy, ahogyan vagy!”

7. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy minden lépéseddel közelebb kerülj a boldogsághoz és az örömhöz!”

8. „Boldog születésnapot! Legyen ez az év tele nevetéssel, szeretettel és emlékekkel, amiket sosem fogsz elfelejteni!”

9. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden napod tele legyen boldogsággal és örömmel, ahogyan a születésnapod is!”

10. „Gratulálok egy újabb évhez! Ne feledd, hogy mindig lesznek emberek, akik szeretnek és törődnek veled, mert olyan különleges vagy, ahogyan vagy!”

Személyes Történet:

Egy barátomnak meglepetésszületésnapi partit szerveztünk, és az arcán látszott a meglepettség és az öröm, amikor meglátta az egész társaságot. Az este tele volt nevetéssel, ölelésekkel és boldogsággal, és mindannyian tudtuk, hogy ez az este emlékezetes lesz mindannyiunk számára.

10 boldog születésnapot vicces

Egy boldog születésnap mindig egy nagy ünnep, de miért ne köszöntenénk viccesen? Gyűjtöttem néhány mókás köszöntőt, hogy az ünnepelt napja még emlékezetesebb legyen!

10 Boldog Születésnapot Vicces:

1. „Boldog születésnapot! Most már hivatalosan is egy évvel közelebb kerültél ahhoz, hogy idősebbnek tűnj, mint valójában!”

2. „Gratulálok egy újabb évhez! Ne aggódj, még mindig csak egy év telt el azzal, hogy nem nyertél a lottón!”

3. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy a torta kalóriamentes legyen… legalábbis a kívánságaid szerint!”

4. „Boldog születésnapot! Ne feledd, hogy most már elég idős vagy ahhoz, hogy eldobd a gyertyákat, és égess el egy tűzijátékot helyettük!”

5. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy az öregedés olyan jól álljon neked, mint a gyerekkori golyóstoll bakancs!”

6. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, a kártyákban csak úgy záporoznak a pénz- és az idősek kedvezményei!”

7. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy az év többi része olyan vidám legyen, mint amikor az elválasztó vonal egyik oldalán hagyod a 20-as éveidet!”

8. „Boldog születésnapot! Ne feledd, hogy mindig lesznek emberek, akik örömmel emlékeznek vissza rád… amikor még fiatal voltál!”

9. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden pillanat tele legyen nevetéssel és boldogsággal… még akkor is, ha a térdeid már nem bírják!”

10. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, a következő évben is ennyire jól viseld majd az idő múlását… vagy legalábbis úgy tűnjön!”

Személyes Történet:

Egy születésnapi bulin a barátomnak vicces ajándékokat hoztunk, és az egész este tele volt nevetéssel és jókedvvel. Amikor megkóstolta a születésnapi tortát, észrevétlenül annyira megrakta a krémmel az arcát, hogy az lett az este legemlékezetesebb pillanata.

10 vicces boldog születésnapot kívánok

Boldog születésnapot kívánok mindazoknak, akik ma ünnepelnek! Miért ne tennénk ezt egy kis humorral? Gyűjtöttem néhány vicces köszöntést, hogy az ünnep még vidámabb legyen!

10 Vicces Boldog Születésnapot Kívánok:

1. „Boldog születésnapot! Remélem, a gyertyák kihúzásakor ne kelljen tűzoltóknak hívni!”

2. „Gratulálok egy újabb évhez! Az öregedés csak egy mítosz… egy nagyon vicces mítosz!”

3. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy a következő évben csak olyan jó döntéseket hozz, mint a vacsora választása az étteremben!”

4. „Boldog születésnapot! Ne feledd, hogy a torta súlya csak a boldogságod törékenységét jelzi!”

5. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden ajándékod legalább annyira hasznos legyen, mint egy zsebkendő a koncerten!”

6. „Gratulálok egy újabb évhez! Ne aggódj, az öregedés csak a számokban jelenik meg… és a tükörben!”

7. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy a következő évben olyan sok boldogságot találj, mint az elveszett tárgyaidat a lakásban!”

8. „Boldog születésnapot! Legyen minden napod olyan vidám, mint amikor sikerült becsuknod a hűtő ajtaját a lábad nélkül!”

9. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden évben ennyire jól tartsd magad… vagy legalábbis úgy tűnjön!”

10. „Gratulálok egy újabb évhez! Ne feledd, hogy minden öregedési tünet csak egy emlékeztető arra, hogy milyen sok élményt és nevetést tárolsz már!”

Személyes Történet:

Egy barátom születésnapjára a torta helyett egy hatalmas pizzát rendeltünk. Az arcának kifejezése, amikor meglátta a pizzát a torta helyett, megérte az egész napot!

10 vicces szülinapi köszöntők

Mindenkinek boldog születésnapot! Az ünnepléshez hoztam néhány vicces köszöntőt, hogy az ünnep még szórakoztatóbb legyen!

10 Vicces Szülinapi Köszöntő:

1. „Boldog születésnapot! Ne aggódj, az öregedés csak a számokban jelenik meg… és a tükörben!”

2. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, a gyertyák kihúzásakor ne kelljen tűzoltóknak hívni!”

3. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy minden ajándékod legalább annyira hasznos legyen, mint egy zsebkendő a koncerten!”

4. „Boldog születésnapot! Ne feledd, hogy a torta súlya csak a boldogságod törékenységét jelzi!”

5. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden évben ennyire jól tartsd magad… vagy legalábbis úgy tűnjön!”

6. „Gratulálok egy újabb évhez! Az öregedés csak egy mítosz… egy nagyon vicces mítosz!”

7. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy a következő évben csak olyan jó döntéseket hozz, mint a vacsora választása az étteremben!”

8. „Boldog születésnapot! Legyen minden napod olyan vidám, mint amikor sikerült becsuknod a hűtő ajtaját a lábad nélkül!”

9. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden évben olyan sok boldogságot találj, mint az elveszett tárgyaidat a lakásban!”

10. „Gratulálok egy újabb évhez! Ne feledd, hogy mindig lesznek emberek, akik örömmel emlékeznek rád… amikor még fiatal voltál!”

Személyes Történet:

Egy barátom születésnapján összegyűltünk, hogy meglepjük. Amikor a torta elé tettük, egy hatalmas nektarinos fénykép állt a középpontban, amelyet nevetve fogadott.