Vicces születésnapi köszöntő 200 köszöntők

Vicces születésnapi köszöntő

10 szülinapi köszöntő

A születésnapok mindig különleges alkalmak, amikor szeretetteljes üzenetekkel és jókívánságokkal árasztjuk el szeretteinket. Íme tíz szívmelengető születésnapi üdvözlet, hogy még emlékezetesebbé tegyük az ünnepet!

10 Születésnapi Köszöntő:

1. Boldog születésnapot! Legyen ez az év tele boldogsággal, kalandokkal és rengeteg mosollyal!

2. Kívánok neked egy csodálatos születésnapot, amely tele van szeretettel, boldogsággal és születésnapi meglepetésekkel!

3. Az év minden napján érezzétek magatokat különlegesnek, de ma különösen, mert ez a te napod! Boldog születésnapot!

4. Egy új kalandos év kezdete, tele szép pillanatokkal és emlékekkel. Boldog születésnapot!

5. Legyen ez a születésnapod tele nevetéssel, szeretettel és boldogsággal! Minden jót kívánok neked!

6. Ma az a nap, amikor te vagy a középpontban! Kívánom, hogy minden álmod valóra váljon ezen a különleges napon!

7. Egy új év kezdete, tele lehetőségekkel és új kalandokkal! Legyen ez a születésnapod a legjobb mind közül!

8. Kívánom, hogy minden egyes pillanatod tele legyen boldogsággal és örömmel! Boldog születésnapot!

9. Egy új fejezet kezdete, amely tele lesz emlékekkel és szép pillanatokkal! Legyen ez a születésnapod igazán különleges!

10. Legyen ez a születésnapod tele szeretettel, boldogsággal és rengeteg születésnapi meglepetéssel! Boldog születésnapot!

Személyes Történet:

Egy barátom szülinapjára egyszer egy meglepetésbulit szerveztünk, ahol mindenki egy-egy személyes köszöntőt mondott neki. Az arcán látszott, hogy mennyire boldoggá tette őt ez a váratlan figyelem és szeretet.

10 boldog szülinapot vicces

A születésnapok ideális alkalom arra, hogy humorral és vidámsággal köszöntsük szeretteinket. Íme tíz vicces születésnapi üzenet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcukra!

10 Boldog Születésnapot Vicces:

1. Boldog születésnapot! Ne felejtsd, hogy egy évvel közelebb kerültél a megértéshez, hogy miért költik a gyerekeid minden hónap végén az összes pénzedet!

2. Hűha, ma van a születésnapod? Most már értem, miért nézel ki annyira meglepődötten, amikor a tükörbe nézel!

3. Boldog születésnapot! Remélem, még mindig olyan fiatalnak érzed magad, mint egy megrepedt telefonkijelző!

4. Az öregedés az olyan, mint a szuperhősök eredettörténete: minél többet hallasz róla, annál inkább érdekes lesz, de sosem akarsz rájönni, hogy mi az igazság mögötte!

5. Boldog szülinapot! Ne aggódj, az idő múlásával csak olyanok leszünk, mint a jó bor: minél idősebbek vagyunk, annál jobban értékelnek minket!

6. Tarts ki, mert az évek csak számok! Már csak néhány év és elérjük azt a korosztályt, amelyik reggelente már kihajtja a kukádat!

7. Boldog születésnapot! Az idő csak egy feltűnő emlékeztető arra, hogy talán ideje lenne felfrissíteni a Facebook profilod képét!

8. Öregszünk, de legalább mindig marad egy jó sztori arról, hogy milyen régen voltunk még fiatalok!

9. Boldog születésnapot! Ne feledd, hogy az idő múlásával csak egyre jobban tűnnek majd ki a bölcsesség ráncai a homlokodon… vagy legalábbis így próbálom magam megnyugtatni!

10. Születésnapod alkalmából csak annyit kívánok, hogy minden évben legyen legalább annyi torta, amennyi gyertyát kellene rátenni! Ne aggódj, ha elfogy, mindig van jégkrém!

Személyes Történet:

Egy barátom szülinapjára egyszer egy óriási tortát készítettünk, amely tele volt vicces díszekkel és figurákkal. Amikor megmutattuk neki, a reakciója megérte az összes előkészületet. Még azóta is nevetünk azon, ahogy arca kigyulladt a meglepetéstől és a nevetéstől.

10 vicces szülinapi idézetek legjobb barátnőmnek

A születésnapok azok a pillanatok, amikor még jobban rá tudunk hangolódni barátaink humorára. Íme tíz vicces idézet, amelyekkel még vidámabbá tehetjük legjobb barátnőnk szülinapját!

10 Vicces Szülinapi Idézet:

1. „A kor csak egy szám, de a születésnap egy emlékeztető arra, hogy a számok valóban fontosak lehetnek… legalábbis az életkorunkban!”

2. „Boldog születésnapot! Azért jó barátok vagyunk, mert mindketten úgy gondoljuk, hogy az idő múlása csak azért van, hogy még több jót röhögjünk együtt!”

3. „Ahogy öregszünk, úgy válik a születésnap egyre inkább olyanná, mint egy személyes újév: tele vagyok jó szándékokkal, de legtöbbször még mindig este tízre alszom el.”

4. „A születésnap az idő, amikor megmutathatod, hogy még mindig ugyanaz az örökifjú, mint tíz éve… csak sokkal jobban fáj minden reggel!”

5. „Boldog születésnapot! Ne felejtsd, hogy a jó borhoz hasonlóan, minél több év telik el, annál jobb vagy!”

6. „Mindenkinek megvan a saját életkora, de a születésnapod az idő egy olyan pontja, amikor rájövünk, hogy nekünk két és fél kutyakora jutott.”

7. „Boldog születésnapot! Az élet olyan, mint a torta: minél több van belőle, annál jobban élvezhetjük, és persze, minél több csokis szeletet kapunk belőle!”

8. „Az életben mindig akadnak nehéz pillanatok, de a születésnap az az idő, amikor megmutathatjuk, hogy tudunk nevetni a saját öregedésünkön!”

9. „Ahogy öregszünk, úgy válik a születésnap egyre inkább olyanná, mint egy szuperhős eredettörténete: minél többet hallunk róla, annál viccesebbnek tűnik!”

10. „Boldog születésnapot! Ne feledd, hogy az élet édes, mint a torta – főleg, ha éppen nincs kalóriaérték a figyelem középpontjában!”

Személyes Történet:

Egyszer a legjobb barátnőm születésnapjára egy csokoládé tortát készítettünk, amelyet aztán vicces figurákkal és feliratokkal díszítettünk fel. Amikor meglátta, hangosan felnevetett, és azt mondta, hogy ilyen vicces ajándékot még sosem kapott. Aznap este órákig beszélgettünk és nevettünk, és az emlékek ma is szívünkben élnek.

10 születésnapi köszöntők

A születésnapok mindig izgalmasak és különlegesek. Az ajándékozás mellett egy jó köszöntő is hozzátesz az ünnep hangulatához. Íme tíz különleges köszöntő!

10 Születésnapi Köszöntő:

1. Boldog születésnapot! Legyen ez az év az a pillanat, amikor minden álmod valóra válik!

2. Egy újabb gyertya a tortán… vagy inkább egy rakás lehetőség a kalandokra? Boldog születésnapot!

3. Születésnapod alkalmából kívánok sok boldogságot, egészséget és persze egy kis csavart az életedben!

4. Az idő múlik, de a barátságunk örökké tart. Boldog születésnapot!

5. Egy évvel több tapasztalat, egy évvel több nevetés, és egy évvel több emlék. Boldog születésnapot!

6. Egy nagyobb lépés az életben, egy kisebb lépés az öregedésben! Boldog születésnapot!

7. A mai nap csak Rólad szóljon: élvezd minden pillanatát és töltődj fel a boldogsággal! Boldog születésnapot!

8. Az idő múlik, de a szíved mindig fiatal marad. Boldog születésnapot!

9. Legyen ez a nap tele nevetéssel, boldogsággal és rengeteg szeretettel. Boldog születésnapot!

10. Az élet nem arról szól, hogy hány gyertyát fújsz ki, hanem hogy mennyi élményt gyűjtesz. Boldog születésnapot!

Személyes Történet:

Egy barátom születésnapjára egy meglepetés bulit szerveztünk a szabadban. Amikor megérkezett, meglepődött és nagyon boldog volt. Egész este nevettünk és szórakoztunk, emlékezetes pillanatokat gyűjtve.

noinet.hu

orszagosgazdikereso.com

maihirekfriss.hu

Születésnapi köszöntő lányomnak 230 köszöntők
Keresztanya idézet 320 keresztanya idézetek
Születésnapi köszöntő unokámnak 210 köszöntők unokámnak
Gyermekemnek idézetek 200 gyermeknek idézetek
Baba születése idézet 270 köszöntők versek idézetek