Vicces születésnapi köszöntő 200 köszöntők

Vicces születésnapi köszöntő

10 vicces szülinapi képek férfiaknak

A születésnapok sokszor komoly események, de néha egy kis humorral és vicces képekkel még emlékezetesebbé tehetjük őket. Íme néhány vicces szülinapi kép, amik férfiaknak készültek!

10 Vicces Szülinapi Kép Férfiaknak:

1. Egy félretolt sütemény, amire az van írva: „Elfelejtettük a szülinapot, de legalább van itt egy kis torta!”

2. Egy férfi, aki egy olyan tortára fújja a gyertyákat, amelyik a saját arcképét ábrázolja.

3. Egy vicces kártya, amelyen egy öregedő férfi van ábrázolva, és a felirat: „Az öregedés nem vicces… de legalább nem hagy senkit érintetlenül!”

4. Egy kép egy boldog szülinaposról, aki örömmel fogyasztja el a tortát, miközben a kutyája a lábához simulva várja a maradékot.

5. Egy fotó egy férfiről, aki nevetve próbálja meg eloltani a gyertyákat egy vizes kendővel, miután a torta lángra kapott.

6. Egy kép egy öregedő férfiról, aki mosolyogva pózol egy „Minden hajszál egy emlék” feliratú torta előtt.

7. Egy rajz egy álmos férfiról, aki alig bírja kinyitni a szemeit, miközben a felirat: „Amikor már nem csak az idő múlik, hanem a születésnapod is.”

8. Egy vicces fotó egy férfiról, aki egy óriás torta előtt áll, amin egy halom rágógumi van, és a felirat: „Amikor már nem érzünk semmit, csak az állkapocs fáj.”

9. Egy humoros kép egy férfiról, aki a szülinapja alkalmából egy öregedő-gyorsító szereket tartalmazó ajándékcsomagot kapott.

10. Egy csoportkép egy férfi barátokról, akik mind egy régi fotóra hasonlóan öltöztek, a felirat: „Az örök ifjúság titka: soha ne hagyjuk abba a hülyeségeket!”

Személyes Történet:

Egy születésnapi bulin egy barátom egy meglepően hasonlóra öltözött, mint az egyik vicces kép a fentiek közül. Mindenki hatalmasat nevetett, és a buli emlékezetes maradt a közös nevetések miatt.

10 pasiknak születésnapi köszöntők férfiaknak

A férfiak születésnapjának megünneplésekor egy kis humor mindig jól jöhet! Íme néhány vicces születésnapi köszöntő, amelyekkel garantáltan mosolyt csalhatsz az ünnepelt arcára!

10 Pasiknak Születésnapi Köszöntők Férfiaknak:

1. „Gratulálok egy újabb évfolyamhoz! Remélem, hogy a születésnapi ajándékok legalább annyira izgalmasak lesznek, mint az élet utazása!”

2. „Boldog szülinapot! Mivel már egy évet töltöttél a föld körül, talán most kezdesz elég tapasztaltnak lenni ahhoz, hogy ne vállalj be felelőtlen dolgokat… de ki akar ilyen unalmas lenni, igaz?”

3. „Egy újabb gyertya egy újabb kalandnak a kezdete! Legyen ez az év tele olyan élményekkel, amelyeket később mesélve sem fogsz unni!”

4. „Boldog szülinapot, fickó! Ha életed olyan, mint egy jó whisky, akkor minél idősebb vagy, annál jobb leszel!”

5. „Gratulálok egy újabb születésnaphoz! Az idő múlik, de legalább a humorunk nem múlik el!”

6. „Boldog szülinapot! Ne feledd, hogy a barátok olyanok, mint a jó bor: minél öregebbek, annál értékesebbek!”

7. „Egy újabb év, egy újabb lehetőség arra, hogy megpróbáljuk kitalálni, mi a következő nagy lépés az életünkben. De addig is, itt van egy torta!”

8. „Gratulálok a születésnapodhoz! Most, hogy már egy évvel közelebb kerültél a végső formádhoz, végre hivatalosan is ‘tapasztalt’ lehetsz!”

9. „Boldog születésnapot! Ne feledd, hogy a legjobb döntések mindig a legváratlanabb pillanatokban születnek!”

10. „Gratulálok egy újabb évhez! Ha az élet olyan, mint egy kockajáték, reméljük, hogy most éppen jó lapokat osztanak neked!”

Személyes Történet:

Egy barátom születésnapján az ünnepelt megkapta az egyik fent említett köszöntőt, és csak nevetett rajta. Később elmesélte, hogy ez a vicces üzenet még sokáig mosolyt csalt az arcára aznap.

10 tuti szülinapi köszöntők

A születésnapi köszöntők az ünnepelt napjának különlegességét emelik ki. Ha keresel néhány tuti születésnapi köszöntőt, hogy meglepd a barátodat vagy családtagodat, itt jó helyen jársz!

10 Tuti Szülinapi Köszöntő:

1. „Boldog szülinapot! Remélem, hogy ez az év legalább annyira csodálatos lesz, mint egy tortában lévő extra adag krém!”

2. „Gratulálok a születésnapodhoz! Az élet olyan, mint egy játék – ne feledd, hogy a legjobb lapokat te rakod le!”

3. „Boldog születésnapot! Ne feledd, hogy a titok az, hogy mindig fiatalnak érezd magad, függetlenül attól, hogy hány gyertyát kell elfújni!”

4. „Egy újabb gyertya, egy újabb év, és még mindig ugyanolyan fantasztikus vagy, mint mindig is voltál! Boldog születésnapot!”

5. „Gratulálok egy újabb évfordulóhoz! Legyen ez az év tele olyan pillanatokkal, amelyek emlékezetesek maradnak még az évek múlásával is!”

6. „Boldog születésnapot! Ne feledd, hogy a titok a boldogsághoz az, hogy mindig tudd, hol találod a legjobb süteményt!”

7. „Gratulálok egy újabb évfolyamhoz! Remélem, hogy az idei év tele lesz olyan pillanatokkal, amelyeknek köszönhetően még értékesebbnek érzed majd az életedet!”

8. „Boldog születésnapot! Egy újabb évvel többet éltél meg a legjobb döntéseid közül egyiknek: az életednek. Ünnepeljük egy jó kis tortával!”

9. „Gratulálok a születésnapodhoz! Ne feledd, hogy az élet legfontosabb dolgai nem azok, amikre várunk, hanem azok, amelyeket magunk hozunk létre!”

10. „Boldog születésnapot! Ne feledd, hogy az igazi élet nem a számokban, hanem az élményekben rejlik, és remélem, hogy ez az év tele lesz velük!”

Személyes Történet:

Egy barátomnak a születésnapjára egyik évben egy ilyen vicces köszöntővel készültünk. Aztán az este során sok nevetéssel és jó beszélgetéssel telt, és a barátunk nagyon hálás volt az ötletes és vidám köszöntésért.

10 vicces szülinapi köszöntők képekkel

Egy képes születésnapi köszöntő mindig különleges ajándék. Ha a humorra esküszöl, akkor ezek a vicces üdvözlőkártyák garantáltan mosolyt csalnak az ünnepelt arcára!

10 Vicces Születésnapi Köszöntő Képekkel:

1. Egy csapat pingvin, akik egy hatalmas halat cipelnek, aláírással: „A születésnapodon ne félj, a segítség már úton van!”

2. Egy vicces módon megtervezett torta képe, amelyen egy kövér macska fekszik, a felirat: „Mindenkinek jut egy szelet!”

3. Egy rajzfilmfigura, amely egy hatalmas tortát eszik, a szöveg: „Egyél sok süteményt, míg még van fogad!”

4. Egy vicces kutyakép, amely egy rendőrségi jelvényt visel, a szöveg: „Ne aggódj, ha túl sok a gyertya, én fogom megoldani!”

5. Egy rajzfilmhős képe, aki szörfdeszkával surffel a tortán, a felirat: „Minden hullámot ki kell használni!”

6. Egy lufikat tartó figura, aki felirat: „Amit ma megígérsz, azt holnap úgyis elfelejtem!”

7. Egy humoros, egymásra rakott állatok képe, a szöveg: „Legyen ez a nap egyszerre vicces és emlékezetes!”

8. Egy ügyetlen kutyus, amely megpróbálja elfújni a gyertyákat, a felirat: „Ne aggódj, én vagyok a segítség!”

9. Egy vicces figura, amely egy hatalmas tortát tart, a felirat: „A születésnapodon nincs helye diétának!”

10. Egy kacsás rajz, ahol a kacsa egy tortán gurul, a felirat: „Gyere, hogy együtt guruljunk a boldogságban!”

Személyes Történet:

Egy barátomnak egyszer elkészítettem egy ilyen vicces képes születésnapi köszöntőt, amikor túl sok gyertyát tettünk a tortájára, és egy vicces figura segített neki megfújni azokat. Az ünnepelt nagyon nevetett, amikor meglátta a képet, és azt mondta, hogy ez volt az egyik legviccesebb ajándék, amit valaha kapott.