Tuti szülinapi köszöntők 210 szülinapi köszöntő

Tuti szülinapi köszöntők

10 40. szülinapra vicces köszöntő

 Ahogy a naptár lapjain egyre inkább előretolódnak az évszámok, úgy közeledünk egy újabb mérföldkőhöz az életünk útján: a 40. születésnap felé. Ez az évforduló lehetőséget ad arra, hogy viccesen ünnepeljük meg az öregedés kezdetét!

10 vicces köszöntő a 40. szülinapra:

1. „40 éves vagy, de még mindig olyan jól tartasz, mint egy jó bor! Gratulálok, hogy a kor csak egy szám számodra, és az öregedés csak egy vicces kis játék!”

2. „Boldog 40. születésnapot! Mostantól kezdve hivatalosan is a ‘fiatal öregek’ klubjának tagja vagy! Az előnyök között szerepel a korai étkezés és a korai alvás!”

3. „Egy újabb évtized, egy újabb szürke hajszál… de legalább már van elég hely egy kis titkos kütyünek a fejen! Boldog 40. születésnapot!”

4. „40 éves vagy, de még mindig úgy nézel ki, mint aki épp csak kinőtte a tiniéveket! Valószínűleg az öregedés titka az, hogy sosem tanulsz meg felnőni!”

5. „Boldog 40. születésnapot! Most már hivatalosan is a ‘Középkorú és Fáradt’ kategóriába tartozol. De ne aggódj, van egy kisérőkészlet: koffein és humor!”

6. „40 éves vagy, de ne feledd, az életkor csak egy szám! Legalábbis addig, amíg a számítógép jól meg tudja tartani azt!”

7. „Boldog 40. szülinapot! Most már hivatalosan is annyi idős vagy, hogy a saját mondanivalód ismétli önmagát… legalábbis azoknak, akik hallgatják!”

8. „40 éves vagy, de ne aggódj, még mindig olyan jól tartasz, mint egy túlérzékeny vicc! Az élet az, ami akkor kezdődik, amikor már nem érdekel, hogy mit gondolnak mások!”

9. „Boldog 40. születésnapot! Remélem, ezzel a néhány évvel idősebb leszel a bölcsességet tekintve, de ne aggódj, az én véleményem alapján az idősek napja még messze van!”

10. „40 éves vagy, de még mindig olyan energikus és lendületes vagy, mint egy tini… legalábbis amíg a gyerekeket nem kell felköltögetni reggelente! Boldog szülinapot!”

Rövid személyes történet: Óvodás koromban azt hittem, hogy a születésnapok valami csodálatos, titokzatos események, amikor mindenki egy éjszakára herceggé vagy hercegnővé változik. Ám később rájöttem, hogy ez csak arról szól, hogy cukros süteményt eszünk és vicces számokat mondogatunk. De azért még mindig imádom a születésnapokat!

10 vicces születésnapi köszöntő

 Az életünk tele van pillanatokkal, amikor a humor az egyetlen mentsvárunk, különösen akkor, amikor egy újabb gyertyát gyújtunk a születésnapi tortán. A humor pedig a következő vicces köszöntőkön keresztül jelentős segítség lehet!

10 vicces születésnapi köszöntő:

1. „Boldog születésnapot! Ne aggódj, az öregedés csak egy vicces kis csavargás az életben. Csak ne kezdjünk el visszaszámolni az öregedő fogakon!”

2. „Gratulálok a születésnapodhoz! Most, hogy 40 éves vagy, eljött az ideje, hogy elkezdjük felnőttnek érezni magunkat… vagy legalábbis úgy tegyünk, mint akik tudják, mit csinálnak!”

3. „Boldog szülinapot! 40 éves korodban a vicc már az, hogy megpróbáljuk eldönteni, hogy sírjunk-e vagy nevessünk az első ősz hajszálak láttán!”

4. „40 éves vagy! De ne aggódj, a barátok még mindig összejönnek, hogy megünnepeljenek, még akkor is, ha a szemüveged már több helyen is van, mint te!”

5. „Gratulálok a születésnapodhoz! Most már nem csak azt felejted el, hogy hova tetted a kulcsaidat, hanem azt is, hogy miért is jöttél be a szobába!”

6. „Boldog születésnapot! Ahogy öregszel, egyre több dolog tűnik fontosnak az életben… például a sírás és a nevetés közötti egyensúly megteremtése a félreértések során!”

7. „40 éves vagy! De legalább most már hivatalosan is jogosult vagy arra, hogy elmondhasd: ‘A fiatalok ma már nem tudják, mi a jó zene!'”

8. „Gratulálok a születésnapodhoz! 40 évesen egyre kevesebb alvásra van szükségünk, és egyre több kávéra… valószínűleg azért, hogy ne hagyjuk ki az életet, amíg még éberek vagyunk!”

9. „Boldog szülinapot! 40 éves korodban már olyan sok életed van mögötted, hogy néha azt sem tudod, melyik életedet éled épp most!”

10. „40 éves vagy, de ne feledd, az öregedés csak egy állapot! És az állapot az, amikor a lábad már megmondja, hogy hol fog esni az eső!”

Rövid személyes történet: Kicsi koromban elhittem, hogy a születésnapok olyanok, mint az égből hulló csillagok: ha kívánunk valamit, az valósággá válik. Most már tudom, hogy az igazi csoda az, ha valaki születésnapján képes jól szórakozni és nevetni egy jó viccen.