Tuti szülinapi köszöntők 210 szülinapi köszöntő

Tuti szülinapi köszöntők

10 vicces szülinapi köszöntők férfiaknak

 Férfiaknak szóló vicces születésnapi köszöntők összeállítása remek módja annak, hogy humorral és jókedvvel ünnepeljük az ünnepeltet. Ezek a köszöntők nemcsak mosolyt csalnak az arcára, hanem emlékezetessé teszik az ünnepet.

10 vicces születésnapi köszöntő férfiaknak:

1. „Boldog születésnapot! Most már hivatalosan is annyi éves vagy, hogy megpróbáld kinyitni a fiókodat úgy, hogy ne csörögjön a csípőd!”

2. „Gratulálok a születésnapodhoz! Remélem, ebben az évben megtanulod, hogy hogyan fújjuk el a gyertyákat úgy, hogy ne gyújtsuk fel a tortát!”

3. „Boldog születésnapot! A kor csak egy szám, de ne feledd, hogy minél több a szám, annál több a hibaüzenet is a testből!”

4. „Gratulálok a születésnapodhoz! Mostantól kezdve hivatalosan is elérheted azt a kort, amikor a hajad több helyen van a kezeden, mint a fejeden!”

5. „Boldog szülinapot! Már elég idős vagy ahhoz, hogy értsd a vicceimet, de még mindig fiatal ahhoz, hogy élvezd őket!”

6. „Gratulálok a születésnapodhoz! Ebben az évben kívánom, hogy a fogkeféd mindig olyan optimista legyen, mint a poharad!”

7. „Boldog szülinapot! Most már hivatalosan is annyi idős vagy, hogy tudjam, a legértékesebb tulajdonságaid a ráncokban és a humorban rejlenek!”

8. „Gratulálok a születésnapodhoz! Ne aggódj, az öregedés csak egy vicces kis játék, és te úgy tűnsz fel benne, mint egy fáradt színész a premier előtt!”

9. „Boldog szülinapot! Ebben az évben kívánom, hogy minden kívánságod valóra váljon… legalábbis azok, amik nem igénylik a felsorolást!”

10. „Gratulálok a születésnapodhoz! Most már annyi idős vagy, hogy a hajad többféle színt mutat, mint a vezetékneved az ügyfélszolgálaton!”

Rövid személyes történet: Egyik születésnapomon a barátaim egy vicces rapot állítottak össze az én nevemben, melyben minden rímet megpróbáltak kitalálni a nevemmel kapcsolatban. Az volt az egyik legviccesebb ajándék, amit valaha kaptam!

10 vicces szülinapi képek

 Születésnapokon mindig fontosak az emlékek és a megörökített pillanatok. Ezek a vicces szülinapi képek nem csupán örömet szereznek az ünnepeltnek, hanem nevetésre késztetik azokat is, akik rájuk néznek.

10 vicces születésnapi kép:

1. Az ünnepelt egy óriási szülinapi torta előtt, melynek közepén egy hatalmas torta lapul, de az ünnepelt a fejét a torta közepébe dugva, miközben nevet.

2. Egy kép az ünnepeltről, aki egy vicces maszkkal áll a születésnapi tortája előtt, melynek formája egy hatalmas számot képez.

3. Az ünnepeltet láthatjuk egy olyan születésnapi ajándékkal, melynek kibontásához egy láncfűrészt kell használnia, mivel a barátai szórakoztatóan becsomagolták.

4. Egy fotó az ünnepeltről, aki egy születésnapi pólót visel, melyen egy vicces szöveg olvasható: „40 éves vagyok, de legalább a hajam még nem fordult meg!”

5. Az ünnepeltet látjuk egy olyan születésnapi kalapban, melyet a barátai készítettek neki, melynek tetején egy csokornyakkendő lóg.

6. Egy kép az ünnepeltről, aki egy születésnapi kocsi elé van kötve, melyet a barátai készítettek neki, hogy megmutassák, mostantól milyen a „fiatal öregek” klubjának tagja.

7. Az ünnepeltet láthatjuk egy vicces pozícióban, amint nevetve próbálja elfújni a tortán a gyertyákat, miközben a barátai időzítetten vízzel locsolják meg.

8. Egy fotó az ünnepeltről, aki egy vicces álarcot visel, melyen egy széles mosoly látható, mintha mindig boldog lenne.

9. Az ünnepeltet látjuk egy olyan születésnapi torta előtt, melynek tetején egy vicces figurát formálnak a gyertyák, amely az ünnepeltet utánozza.

10. Egy kép az ünnepeltről, aki egy születésnapi tortába hajtja az arcát, miközben a barátai nevetve bámulják.

Rövid személyes történet: Egyik születésnapomon a barátaim elkészítettek egy fotómontázst az én legviccesebb pillanataimból. A legjobb része az volt, amikor egy olyan képet készítettek rólam, mintha egy szuperhős lennék, aki a saját születésnapját ünnepli, teljes kacsalábéban, köszöntőjeleket pörgetve. Mindig felvidít, ha megnézem!

Szerző: Gábor

Engedjétek meg, hogy bővítsem a bemutatkozómat, és még többet meséljek magamról és a blogomról. Ahogy már említettem, Talmácsi Gábor vagyok Aprónokedli.eu blog alapítója, és Orosházán születtem, élek. Szakmai életemben a digitális tartalomkészítéssel foglalkozom, de szenvedélyem a kertészkedés, a gasztronómia és a kreatív önkifejezés is.