Tuti szülinapi köszöntők 210 szülinapi köszöntő

Tuti szülinapi köszöntők

10 vicces szülinapi köszöntő

 Születésnapokkor mindig jó alkalom a jókedvre és vicces pillanatokra. Az alábbi vicces szülinapi köszöntőkkel garantáltan mosolyt csalhatunk az ünnepelt arcára.

10 vicces szülinapi köszöntő:

1. „Boldog szülinapot! Legyen a mai nap olyan vidám, mint az én próbálkozásaim az énekléssel!”

2. „Gratulálok a szülinapodhoz! Remélem, hogy legalább az életed félidőjében vagy már, és kezdődhet az igazi játék!”

3. „Boldog születésnapot! Ne aggódj, a kor csak egy szám. A baj csak az, hogy minden év egyre nagyobb lesz!”

4. „Gratulálok a születésnapodhoz! Még mindig olyan fiatalnak tűnsz, mintha csak tegnap jöttél volna a világra, és úgy is viselkedsz!”

5. „Boldog szülinapot! Remélem, hogy ezen a napon legalább annyi figyelmet kapsz, mint amennyit a Facebookon posztolsz!”

6. „Gratulálok a születésnapodhoz! Ne aggódj a ráncok miatt, csak a térképedet próbálom elolvasni, hogy megtaláljam az elrejtett kincset!”

7. „Boldog születésnapot! Úgy érzem, mintha már évek óta ismernélek, de remélem, hogy a várható évek legalább kétszer olyan viccesek lesznek!”

8. „Gratulálok a születésnapodhoz! Még mindig olyan jól tartod magad, mint a híres bűvész, aki egyszer eltűnt, és soha többé nem találták meg!”

9. „Boldog szülinapot! Ne feledd, hogy az élet olyan, mint egy doboz csokoládé – mindig van benne valami váratlan!”

10. „Gratulálok a születésnapodhoz! Most már annyi idős vagy, hogy a nevetés már csak ráncokat okoz a szádon!”

Rövid személyes történet: Egyszer egy barátom születésnapján egy hatalmas, viccesen dekorált torta helyett egy mini tortát kapott, amelyre rá volt írva: „A kor nem számít, csak a számok. És most egy kis torta, mert kevés a szám!” Mindannyian nagyon nevettünk rajta!

10 szülinapi köszöntő férfiaknak

 Férfiaknak szóló születésnapi köszöntők segítségével kifejezhetjük szeretetünket és jókívánságainkat az ünnepelt felé. Ezek a köszöntők lehetnek humorosak, meghatóak vagy inspirálóak, de mindig az ünnepelt örömére szolgálnak.

10 születésnapi köszöntő férfiaknak:

1. „Boldog születésnapot! Legyen ez az év tele sikerekkel és boldog pillanatokkal, ahogy egy profi sportoló pályafutása!”

2. „Gratulálok a születésnapodhoz! Remélem, hogy az új év tele lesz kalandokkal és élményekkel, mintha egy kalandregény oldalain lennénk!”

3. „Boldog szülinapot! Kívánom, hogy az élet minden területén olyan sikeres legyél, mint egy vállalkozó, aki épp új céget alapít!”

4. „Gratulálok a születésnapodhoz! Legyen ez az év tele nevetéssel és jókedvvel, ahogy egy humorista stand-up előadása!”

5. „Boldog születésnapot! Remélem, hogy az új év minden napja olyan lesz, mint egy győztes gól a világbajnoki döntőben!”

6. „Gratulálok a születésnapodhoz! Kívánom, hogy olyan kitartó légy az álmaidért, mint egy versenypilóta a versenyen!”

7. „Boldog szülinapot! Ne aggódj a kor miatt, hiszen az élet csak olyan, mint a jó bor – minél idősebb, annál értékesebb!”

8. „Gratulálok a születésnapodhoz! Legyen ez az év tele új kihívásokkal és lehetőségekkel, ahogy egy kalandos expedíció a hegyekben!”

9. „Boldog születésnapot! Kívánom, hogy az új év minden napja olyan legyen, mint egy sikeres üzleti tárgyalás!”

10. „Gratulálok a születésnapodhoz! Remélem, hogy az új évben olyan sikeres leszel, mint egy hős egy akciófilm végén!”

Rövid személyes történet: Egy barátom születésnapján megleptük egy férfias grillezéses parti szervezésével, ahol mindenki a kedvenc ételeit készítette el. Az öröm az arcán és a finom falatok mindannyiunknak feledhetetlen élményt jelentettek.