Tuti szülinapi köszöntők 210 szülinapi köszöntő

Tuti szülinapi köszöntők

10 férfiaknak születésnapi képeslapok

 Férfiaknak szóló születésnapi képeslapok kiválasztása és elküldése remek módja annak, hogy kifejezzük szeretetünket és jókívánságainkat az ünnepeltnek. Ezek a képeslapok lehetnek humorosak, meghatóak vagy inspirálóak, de mindig örömet szereznek azoknak, akik kapják őket.

10 férfiaknak születésnapi képeslap:

1. Vicces kép egy öregedő horgászról, aki azzal poénkodik, hogy „mint a jó bor, én is csak jobb leszek az idő múlásával”.

2. Autós motívumokkal díszített képeslap, melyen egy humoros felirat olvasható: „Gratulálok a születésnapodhoz! Most már hivatalosan is jogosult vagy arra, hogy mondhassuk: ‘Amit a 90-es években megcsináltam, az nem számított!'”

3. Képeslap egy retró barbecue parti képével, melyen a férfiak nevetve sütik a húst, mögöttük pedig egy tábla olvasható: „Boldog születésnapot, Grillmester!”

4. Vicces rajz egy fiatal srácról, aki próbálja megakadályozni a tortán lévő tűzijátékok robbanását, miközben a felirat így szól: „Ne aggódj, csak egy újabb gyertya!”

5. Képeslap egy kocsmában ülő társasággal, akik nevetve koccintanak és egy boldog születésnapot kívánnak az ünnepeltnek.

6. Fotó egy sportautó vezetőül ülő srácról, aki a szélvédőre ragasztott matricán azt írta: „Az én születésnapomon nincs sebességkorlátozás!”

7. Humoros kép egy kertben, ahol az ünnepeltet egy hatalmas születésnapi torta foglalja el, körülötte pedig nevető barátok és egy meglepett kutyus.

8. Vicces rajz egy öregedő férfiról, aki az öregedés elleni küzdelemben egy tortát tart a kezében, melynek tetején egy elalvó macska pihen, a felirat pedig így szól: „40 éves vagyok, de legalább a macskám még mindig fiatal!”

9. Képeslap egy tengerparti jelenettel, ahol az ünnepelt egy nyugágyban pihenve ünnepli születésnapját, mögötte pedig egy felhőbe írt üzenet: „Boldog születésnapot, Életművész!”

10. Fotó egy férfiról, aki egy futballpálya közepén állva ünnepli a születésnapját, mögötte pedig a lelátóról integetnek neki a barátai és családja.

Rövid személyes történet: Egyik születésnapomon egy barátom egy személyre szabott képeslappal lepett meg, melyen az én kedvenc vicceimet és poénjaimat ábrázolták. Minden alkalommal, amikor megnézem, rögtön mosolyra fakaszt!

10 legjobb születésnapi köszöntő

 Születésnapok alkalmával mindig fontos, hogy szeretteinknek megfelelően kifejezzük jókívánságainkat és szeretetünket. Az alábbi legjobb születésnapi köszöntők segítenek ebben.

10 legjobb születésnapi köszöntő:

1. „Boldog születésnapot! Legyen ez az év a legemlékezetesebb és legboldogabb minden eddigi év közül!”

2. „Gratulálok a születésnapodhoz! Kívánom, hogy minden álmod valóra váljon, és minden napod tele legyen nevetéssel és boldogsággal!”

3. „Boldog születésnapot! Remélem, hogy ez a nap épp olyan különleges lesz, mint te vagy!”

4. „Gratulálok a születésnapodhoz! Legyen ez az év tele kalandokkal, szeretettel és boldogsággal!”

5. „Boldog születésnapot! Kívánom, hogy ez az év minden napja új lehetőségeket és sikereket hozzon számodra!”

6. „Gratulálok a születésnapodhoz! Legyen ez az év tele nevetéssel, szeretettel és boldogsággal, ahogy te is mindig sugározol!”

7. „Boldog születésnapot! Kívánom, hogy minden álmod valóra váljon, és minden napod tele legyen boldogsággal és örömmel!”

8. „Gratulálok a születésnapodhoz! Legyen ez az év tele különleges pillanatokkal és szeretetteljes emlékekkel!”

9. „Boldog születésnapot! Kívánom, hogy ez az év legyen a legcsodálatosabb és legboldogabb az életedben!”

10. „Gratulálok a születésnapodhoz! Legyen ez az év tele boldogsággal, szeretettel és sikerekkel!”

Rövid személyes történet: Egyik születésnapomon a barátaim megleptek egy váratlanul megszervezett kis piknikkel a kedvenc parkomban. A meglepetés és az őszinte baráti szeretet pillanatok alatt feledtette velem az öregedés érzését, és boldog mosolyt csalt az arcomra!